Ez is a reptoidok műve?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt előtt este 23:47 perckor épp két popcornos zacskóval a kezemben a tévé előtt ülve félig elaludva, egyszer csak elment az áram, és egy kékes fénycsóva világított be az ablakon. Erre még egyszer belemarkolva a popcornba elkezdtem rágcsálni a kukoricát, majd ebben a pillanatban három gülüszemű és vékony testalkatú humanoid lény lebegett át a becsukott ablakon. Nagy fejük volt, és hello kitty-s pólóban voltak, amit nagyon furcsálltam, gondoltam összefüggésben lehet a a kékes fénnyel, ami időközben diszkószerű fényjátékká változott. Aztán az idegenek egyike elkezdett valami táncfélét bemutatni, miközben én mozdulatlanul a popcornom rágcsáltam, utólag visszagondolva teljesen hidegvérrel, amit a telepatikus bénítás eredményezhetett. Ekkor gondoltam hogy valami nem stimmel. Tudjátok, mint amikor az ember eszi a grillcsirkét, és érzi, hogy valami nem stimmel az étellel. Egyből észrevettem itt is az összefüggést. Épp csak feleszméltem, a másik idegen lény a homlokomra tette a kezét, és elájultam, amiért nagyon ideges lettem, mert meg akartam nézni videórol a Marylin Monros filmet, amit előző év november 23.án vetítettek egy esős délutánon, ha jól emlékszem 13:46 perckor. Hirtelen értettem mindent. Erre az egészre azért volt szükség , mert meg akartak erőszakolni! De már az űrhajójukon voltam, mire magamhoz tértem a telepatikus kábulatból, ekkor már le is kötöztek meztelenül, és elkezdtek egy zöldségturmix szerű készülékkel leszívni a kukim, majd kettő lény úgy seggbe ba$zott hogy azt hittem meg is halok. Aztán a tévém előtt ébredtem egy Pikatsu figurával a kezemben, de már az RTL Klub 7 órás hírei mentek. A rendőrségen még a seggem is megmutattam, mint bizonyítékot2016. ápr. 17. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!