Mikor lépnek már ki végre a reptoidok a nullsíkból?
Figyelt kérdés
Olyan csalódott voltam, amikor 2012-ben televolt a média a nullsíkkal, hogy a reptoidok anyahajója bent ragadt, és december 21.-én szabadul ki stb, erre még sem lett semmi... most 2016-ra mondják az újabb inváziót, lézerágyúzást stb... nyugtassatok meg, hogy most tényleg meg fog történni, mert már előkészítettem az ellenszert, Jimi Hendrix-Foxy Lady című számának max hangerejénél 100% hogy amint kilépnek a nullsíkról, rögtön bele is hallnak a hangba, mivel ők nem bírják elviselni az elvont zenét, ez tudományosan bizonyított Dr. Malcolm Erdbeere által... örülnétek, ha így történne?2015. szept. 12. 14:36
2/3 anonim válasza:
Sík: két kiterjedésű valami. Mint a papírlap.
A reptoidok a nullsíkból akkor fognak kilépni, amikor a papírlapból KIesik a dobókocka!
Jimi Hendrixet szeretik, ráadásul teljes hangerőn csak erősíted őket!
Wagnert játssz nekik, menekülni fognak! (Nem úgy szomszédaid, akik egyre közelebbi kapcsolatba kerülnek veled emiatt!)
3/3 anonim válasza:
Én màr kiléptem a nullsìkbòl, az ellenszer nem vàlt be. Àtmentem a nulltérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!