Szürkék és reptoidok?
Ha nem vagy képben ezekkel akkor meg se próbáld. Egy ilyen fanfichez igen magas szintű ismeretre van szükség a témában. Nekem megvan ez a tudásom de nem tudom neked átadni. Bocsi
D.W.
Hogy honnan tudom azt amit? Nos nagy részben a lassan már 2 éve tartó munkálkodásomnak köszönhető itt a Gyakorin. Megannyi infót gyűjtöttem, dolgoztam fel és bővítettem ki már ezen az oldalon. Nem 404 -től szereztem a tudásom :D (Bár róla is sokat tudok)
De vannak dolgok amelyek belülről fakadnak. Mintha alapból tudtam volna ;)
Habár én vagyok a Gyakori lényeinek szakértője azt mégsem tudom pontosan, hogy melyik a bújósabb. :D
De szerintem nem a reptoid, mivel ők igen erőteljes személyiségek, nem a gyengédség a jellemzőjük. A nőstények nagyon szenvedélyesek.... ;)
D.W.
A szerelem is csak egy energia mező amit te hozol létre az (agyaddal) még pedig kémiai úton! Persze tudat alatt zajlik az egész! Ha róluk akarsz írni akk olvas egy kicsit ne csak írj! Biztos rögtön szembe találkozol egyik legelterjedtebb
tulajdonságukkal. Még pedig, h képesek a telepátiára!
A telepátia úgy lehetséges, h rácsatlakozik az agyi hullámokra, aztán ott azt csinál ami akar....
Tehát jobban kontrol alá tudja vonni magát mint mi emberek
Szerintem ők nem szerelmesednek meg!
S, szerintem am is mesterségesen szaporodnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!