Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » SEGÍTSÉG! Egy grumszli bemászo...

SEGÍTSÉG! Egy grumszli bemászott az ágyam alá, hogyan szabadulhatnék meg tőle?

Figyelt kérdés
Nem tudok tőle aludni mert egész éjjel karistol és néha hallom ahogy magában motyog...

#lény #grumszli
2016. ápr. 15. 04:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Busó ruhába öltözz! Attól még állítólag a törökök is megijedtek Mohácsnál!
2016. ápr. 15. 10:46
 12/17 A kérdező kommentje:
A grumszlik köztudottan nem félnek a busóktól, te még sosem láttál grumszlit?
2016. ápr. 15. 10:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát sokat gondolkodtam. .:)

Ráadásul látom, hogy Te jobban ismered a grumszlikat mint én, meg itt sokan mások.

Milyen tanácsokat is adhatnánk?

Mindenesetre amíg nem jön meg a tökéletes megoldásra a válasz, addig szerintem használj füldugót, hogy legalább tudj aludni.:))))

2016. ápr. 15. 11:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi, na jó bevallom az igazat igazából nem is léteznek grumszlik csak depis vagyok és unatkozok és egy kicsit jobb kedvre akartam derülni. Hát nem igazán sikerült de azért egy-két válaszon vigyorogtam kicsit :)
2016. ápr. 15. 11:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Pedig igenis vannak grumszlik. Küldök neked egy antidepresszáns grumszlit ami kicsit felvidìt,majd.:))))
2016. ápr. 15. 12:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Tènyleg higyjetek mindannyian a grumszlikban és akkor életre kelnek tudjátok a gondolatnak teremtő ereje van én már megint kezdek hinni bennünk. MINDENKINEK LEGYEN SAJÁT GRUMSZLIJA! Olyannak képzelitek amilyennek akarjátok csak legyen valami funkciója például ami jobb kedvre derít, vagy szerencsét hoz, segít a tanulásban, önbizalmat ad kinek miben van segítségre szüksége. Tènyleg nagyon unatkozok... :D
2016. ápr. 15. 13:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Fizess be neki egy nyaralásra.
2016. ápr. 15. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!