Sorolunk fel természetfeletti lényeket és az észlelési helyüket? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kezdem én:
Loch nessi szörny: Loch ness
Yeti: Himalálya
Szellemek: Világszerte
Ennek a kérdésnek a célja hogy jobban megismertesje az emberekvel a természet feletti lényeket és hátha tanulok én is valami úlyat.
2016. ápr. 9. 19:17
12/17 anonim válasza:
Törölték a loús kérdést és törlik az összes válaszomat amiben megemlítem a loús kérdést. ...ahogyan itt is tették.
Forradalmat kell szítanunk! Bátor Loúvagokra lesz szükségünk és lehet sokukat lelézerágyúzzák majd, de vissza kell szereznünk a loús kérdést!
13/17 anonim válasza:
#12 azt miért törölték? :O Nem értem. Pont miután én válaszoltam rá egy jót :(
14/17 anonim válasza:
Pedig jót nevettem a válaszodon. " modereptoidátor" vagy mi is szerepelt benne :)
15/17 anonim válasza:
Szerintem azért törlik az összes loús kérdést és választ mert nem akarják, hogy újra visszatérjenek a loúvak. Mikor 2012-ben ( hónapokkal a világvége előtt még ) feltették az első loús kérdést az olyan portált nyitott a többi loú számára, hogy több mint egy évre elleptél a loúvak a gyakorikérdéseket viszont egy ideje ismeretlen okokból eltűntek. A modereptoidátorok azért nem akarják, hogy a loúvak visszatérjenek mert nem rendelkeznek veccővel mióta veccő veronika felgyújtotta a veccőgyárát miután fejnélküli loúvas lett belőle és mint tudjuk a loúvakat veccő nélkül nem lehet legyőzni. Csak akkor győzhetünk, ha újra mindenki megismeri a loúvakat egy új loús kérdés által!
16/17 A kérdező kommentje:
Ahogy a mondás tartya: Veri mint szaúdás a loúvát. Úgy verlyuk meg mi is a reptoideket!
2016. ápr. 10. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!