Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A közalkalmazottak fizetése...

A közalkalmazottak fizetése függ a lábmérettől, illetve az időjárástől?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy függ a lábmérettől, az időjárástól, meg a legközelebbi repülőtér forgalmától. Mennyire igaz ez?
2016. márc. 18. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Tökéletesen igazad van, kedves kérdező. Közalmalmazottként igen jól keresek, ugyanis nekem 50-es lábam van, így szélcsendes időben a nagy lapát lábfejemmel tudok egy kis hátszelet legyezni a közelben felszálló repülőknek. Hö hö hö
2016. márc. 18. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
En nem tudom ti mirol beszeltek. A kozalkalmozattak berezese a mindenkori magyar kormany tagjainak a lopas es korrupcio, valamint anyagi haszon szerzes a kozvagyon karara igenyetol fugg.
2016. márc. 18. 22:50
 3/7 TappancsMancs ***** válasza:
Senki se tudja biztosan mitől függ, elméletek vannak csak. A legvalószínűbbnek a lábméretet tartják. Állítólag a kisujj és a gyűrűsujj méretének különbségétől is függ.
2016. márc. 19. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, hogy a köröm mérete és a gombásodás mértéke számít. Nekem legalábbis mindenhol a lábamat szagolták és zoknit kértek.
2016. márc. 19. 01:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy 44-es lábbal nyáron hőségriadóban napi egy-két le illetve felszálló repülőgépnél mennyit lehet kapni?
2016. márc. 19. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
A gond az, hogy a lábméreted átlagos, így elég sok konkurenciád lesz. Nekem pl. könnyű, mert nem átlagos. Bár azt írtam, hogy 50-es a lábam, de ha megmosom, 47-es! Na meg egyébként is, ez nem valami sok paraméter, amit megtudunk rólad. Írd le a korod, nemed, a bankszámlaszámod, a háziállatod nevét, azt, hogy milyen gyakran álmodsz kék tevékről, hogy voltál-e már terhes macskával pofánvágva, illetve, hogy hány éves a norvég király. :D
2016. márc. 19. 21:04
 7/7 A kérdező kommentje:
21/F a bankszámlaszámom: OTP 11743569-00764387, a kutyám neve: Konrád, nem szoktam álmodni semmiről, nem voltam terhes macskával pofánvágva, éa azt hiszem, hogy a norvég király 79 éves.
2016. márc. 20. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!