Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írtok vicceket?

Írtok vicceket?

Figyelt kérdés
Kezdem: Nyuszika sétál az erdőben. És leesik. ; Mit csinálna Rihanna, ha szembe jönne vele egy oroszlán?...................Rohanna. Most ti jöttök!

2016. márc. 17. 17:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mert itt gyerekeskedsz, szoval még tuti nem múltál 18
2016. márc. 18. 21:46
 22/33 anonim ***** válasza:

Abból, hogy komolyan veszed ezt a bunkózást, aztán próbálsz okosnak, felnőttnek tűnni (még te beszélsz gyerekeskedésről?? ugyan már!), és a 37%-os értékelésedből (azoknak a béna trolloknak van ilyen alacsony értékelése, akik napi 24 órában spammolják az oldalt értelmetlen válaszokkal) már levontam a következtetést az agyszinteddel kapcsolatban, a válaszaidat is ehhez mérem.

A korodat meg se kérdezem, de ha elmúltál 18 (ami elég valószínűtlen, de ha mégis), talán jobban jársz, ha letagadsz néhány évet. :)

2016. márc. 18. 22:03
 23/33 anonim ***** válasza:
9%
Te beszélsz? Tudod mit, nem akarom rád pazarolni az időmet ( mert jobb dolgom is van, mint hogy egész nap a bénázásodat hallgassam;) ) úgyhogy ha tènyleg olyan nagy ( tuti nem múltál el 18) és okos vagy, akkor nem írsz ide többet :) További szép napot! ;))
2016. márc. 18. 22:14
 24/33 anonim ***** válasza:

Igen, én beszélek. Ebből az utolsó válaszodból különösen látszik, hogy mennyire (szánalmasan) komolyan veszed ezt a "vitát" és milyen sértődött vagy.

Egy jó tanács: ha olyan kis buta vagy, hogy hagyod magad felhúzni, aztán már nem tudsz mit visszavágni, egyszerűen zárd be az oldalt anélkül, hogy válaszolnál.

Az ilyen jelentéktelen vitákban részt vevő emberek célja általában a másik felidegesítése, ha idegesen válaszolsz, ahogy azt épp tetted, azzal nemcsak hogy alulmaradsz, de meglehetősen szánalmas képet adsz magadról.

További jó gyk-zást (és mielőtt válaszolnál, emlékezz: ha nem tudsz nyugodtan visszavágni, maradj csendben).

2016. márc. 18. 22:37
 25/33 anonim ***** válasza:
9%
Ohh nagyon szépen köszönöm:))) milyen kis okos lettél hirtelen!;) De sajnos nem kell a tanácsod:(( én veszem komolyan? XD ha te nem vennèd komolyan már rég itt is hagytad volna ezt a kérdést:))) én már csak játszom egy kicsit a kicsikével :)) ;)
2016. márc. 19. 07:24
 26/33 anonim ***** válasza:
Reménytelen eset vagy, szegénykém.
2016. márc. 19. 11:20
 27/33 anonim ***** válasza:
Ohh engem igazán nem kell sajnálni 😄 már kezdesz nagyon vicces és röhejes lenni 😘
2016. márc. 19. 11:50
 28/33 anonim ***** válasza:

-Józsi Bá!

-Tessék!

-Semmi!

2016. márc. 19. 19:39
 29/33 anonim ***** válasza:
Megmondtam hogy én fogok nyerni! 😂
2016. márc. 19. 20:15
 30/33 A kérdező kommentje:

26-os: fogadd el, a 27-esnek van igaza. Bunkó voltál és gyerekes.

27-es: köszönöm 😊

2016. márc. 20. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!