Írtok nekem jó vicceket?
két szűzhártya megy a sivatagban. megszólal az egyik:
te, tudod hova megyünk?
mire a másik: nem, de majd csak kilukadunk valahol.
Persze :)
Ül a cigány a folyóparton, és nézi a vizet, támasztja a fejét. Egyszer csak arra jár egy skinhead:
- Mit csinálsz itt, cigány?
- Há' de koncentrálok...
- De jó! - derül fel a skinhead arca. - Épp egy ilyen tábort szervezünk a haverokkal!
A skinhead meglát egy srácot, amint a Dunából iszik. Odakiabál:
- Ne idd azt a vizet, mérgező !
- Nem érteni, én lenni arab diák ! - hangzik a válasz.
- Csak annyit mondtam, hogy lassan idd mert hideg.
Kisteknős sétál az úton. Egyszercsak átmegy rajta egy bicikli. Behúzza
mindenét, és mikor elmúlik a veszély, épp bujna ki, átmegy rajta egy
motor. Alig eszmél, és máris egy autó.
- Mi jöhet még? -kérdi szomorúan.
"Ünnepelj ma velünk,ünnepelj ma velünk!.." :DDDDDDDDDDDDDDD
Nem is voltam berúgva!!
-Komolyan mondod??! A földhöz vágtad a hörcsögömet,azt kiabáltad: "Pikachu téged választalak!"
-Bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát kiabáltad,hogy az átjáró Narniába nem működik!
-Utána ordítottál az autómra "OPTIMUS, tudom hogy te vagy az,alakulj át!"
-Majd kiengedted a medencét, hogy keresed Némót,és hazafele átöleltél egy hajléktalant, mondva neki: "Dumbledore, te élsz?! :DDDD:))))
A mennyországban két tábla van elhelyezve: "papucsférjek" és "nem papucsférjek". A "papucsférjek" táblánál hosszú sor kígyózik, míg a "nem papucsférjek" sorát mindössze egy ember alkotja. Odamegy hozzá Szent Péter, és megkérdezi: Hát te hogyhogy ide álltál? Mire a válasz: nekem a feleségem azt mondta, hogy ideálljak...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!