Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi az a violinkulcs? Mire...

Mi az a violinkulcs? Mire használjuk?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy mit hívunk violin kulcsnak? Valaki el tudná magyarázni? Gondolok például olyanokra, hogy milyen zárakhoz használják, vagy milyen csavarhoz, milyen esetekben van erre az eszközre szükség.

Jómagam sokat foglalkozok otthon barkácsolgatással és egyéb dolgokkal, de még készletben nem találkoztam vele, így nem is használtam. Vagy ez egy ennyire speckó dolog? Csak hallásból ismerem, gondoltam, hátha van valaki, aki itt tudja. Előre is köszönöm a választ.

Ferenc

2016. márc. 14. 23:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad átverni! Csak a zeneszobát nyitja! Ha netán nehezen nyílik, használd a basszuskulcsot!
2016. márc. 15. 06:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a hegedűtokot nyitja.
2016. márc. 15. 10:49
 13/17 anonim válasza:
Hangszerek javitasahoz hasznaljak szepen szolnak tole.
2016. márc. 15. 12:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő, nektek is köszönöm, de akkor az első nem írt igazat? vagy mindkettő?
2016. márc. 15. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
az első viccelt
2016. márc. 15. 18:54
 16/17 apababa ***** válasza:
Az aluminium mágnessel át kell mágnesezni és akkor már jó a reijszolóhoz. Az elektromos gereblyét pedig lehet vele finom hangolni
2016. márc. 16. 11:55
 17/17 anonim ***** válasza:
hat ha a ku rva életbe hejet alaki baszus kulcsot mond akor nyilván baz meg de jó az meg vijolinkulcs
2016. márc. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!