Mi az a violinkulcs? Mire használjuk?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mit hívunk violin kulcsnak? Valaki el tudná magyarázni? Gondolok például olyanokra, hogy milyen zárakhoz használják, vagy milyen csavarhoz, milyen esetekben van erre az eszközre szükség.
Jómagam sokat foglalkozok otthon barkácsolgatással és egyéb dolgokkal, de még készletben nem találkoztam vele, így nem is használtam. Vagy ez egy ennyire speckó dolog? Csak hallásból ismerem, gondoltam, hátha van valaki, aki itt tudja. Előre is köszönöm a választ.
Ferenc
2016. márc. 14. 23:20
1/17 anonim válasza:
Jaj, mondd, hogy csak viccből kérdezed. Semmi köze a barkácsoláshoz: [link]
2/17 anonim válasza:
Hát ez jó volt :D Feldobtad a napomat :D
3/17 anonim válasza:
Én is 8X jártam az általános elsö osztályát, de azt még én is tudom, hogy a violinokat lehet velük nyitogatni.
4/17 anonim válasza:
Ha hallásból ismered, akkor már jó helyen keresgélsz.
5/17 anonim válasza:
A violinkulcsot az üvegdomborító kalapácsot, reszelőzsírt a kezdő inasok megviccelésére használják.
6/17 anonim válasza:
Annyit segítek hogy a barkácsboltokban általában azon a polcon van ahol az üvegdomborító kalapács.
7/17 anonim válasza:
5: a fenébe, megelőztél. Egyébként a Witworth menetes facsavart lehet vele behajtani.
8/17 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, köszönöm szépen, elolvastam amit küldtél :).
2016. márc. 15. 00:22
10/17 anonim válasza:
Na baz.eg ezé nem nyitotta a pinceajtót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!