Hogyan válhatok tányérrá?
Figyelt kérdés
Szeretném nagyon!!! Pls valaki írja le a folyamatot kösz2016. márc. 12. 18:06
11/19 anonim válasza:
Könnyebben válhatsz köcsöggé. Ehhez csak egy fiüval kell csókolóznod. Ezután mindenki meg fog ismerni és neveden fog nevezni.
12/19 anonim válasza:
Ezek szerint a tányér egy laposra vert köcsög. Már meg is van kivitelezési folyamat. Én már ki is készítettem a bézbóz ütőmet.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg a 4-esnek! Már a második szakasznál járok. A többiekét is ki fogom próbálni!
Amúgy egyszer véletlen csésze lettem. De sikerült visszaváltoznom a mágiával. Putyin pedig azért tartozik ide, mert ő kért meg, hogy írjam ki, ő is az szeretne lenni. Azt kérte ne buktassam le dehát ez nem jött össze. :(
2016. márc. 17. 20:46
14/19 anonim válasza:
Na, hogy állsz? Megy a folyamat?
15/19 anonim válasza:
Unatkozó kölyök a kérdező, hiába fáradoztok.
16/19 A kérdező kommentje:
Megyeget. És valakinek már sikerült tányérrá válni?
2016. márc. 24. 21:04
17/19 anonim válasza:
Tányér akartam lenni, de végül ágytál lettem. Viszont így legalább kiérdemeltem az emberek belém vetett biz almát.
18/19 anonim válasza:
Egyel meg minden nap egy tányért !!!😂😂
19/19 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg Dezső Bencét (2Face, erdélyi youtubos), ő mindig azt mondja, hogy "Tányér!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!