Hogyan válhatok tányérrá?
Figyelt kérdés
Szeretném nagyon!!! Pls valaki írja le a folyamatot kösz2016. márc. 12. 18:06
1/19 anonim válasza:
Úgy, hogy hozzád vágok egy csészealjat :) Ekkor mondhatod, hogy fejbe vágott egy UFÓ :)
2/19 anonim válasza:
Gondolom a csigás kérdést is te tetted fel, meg a többi hülyeséget. Nincs házi feladatod?
3/19 anonim válasza:
Ha minden jól megy átváltoztál.
4/19 anonim válasza:
Na most mivel anyukád nem egy tányértól lett terhes , és még cdak féltànyér sem vagy ez egy kicsit nehéz folyamat.. Először is öszpontosíts alvás előtt a tànyérra vàlásra , és PONTOSAN 6 tànyér mellett aludj el , és akkor a nagy és szent tànyér istennő eljön hozzàd , és feltesz hàrom kérdést , ha mindegyikre jól vàlaszolsz , akkor a nemes tànyéristennő elvezet téged a megvilàgosodás útján. A megvilágisodàs útja 3 lépésből áll. Az elsőt még emberi életedben csinàlod , ez 2 hétig eltart , szóval ehhez kell türelem , a léoés oedig az , hogy ezalatt az idő alatt 1 tànyért sem törhetsz el! ;) A második lépés mindenkinél màs , de az a lényeg , hogy tesztelik mennyire lennél jó tànyér , és minél jobb tànyér lennél , annàl nemesebb tànyérrà tesznek , és jön a legjobb , a harmadik lépés , ahol elindul egy teszt folyamat , ha jól teljesítesz tànyér leszel ,ha nem , akkor a nemes tànyér úrnő vacsoràja. És mégegy fontos dolog : a 3 lépés előtt a kérdésekkel vigyàzz , kettőre tànyér lesz a vàlasz, az egyikre meg soha ;) sok sikert , én most az első szakasznàl járok , a hugom màr tànyér lett , neked is menni fog! ;)
5/19 anonim válasza:
Jujj , előző vagyok , csak kihagytam azt , hogyha ez nem sikerül , akkor mindennap ismételd meg amíg nem megy , és àdkozz a tànyérok úrnőjéhez , és nagy valószínűséggel imàd meghallgattataik. :) remélem segítettem
6/19 anonim válasza:
Csak erd el hogy kinyaljanak es akkor tiszta tanyer vagy egybol :)
10/19 anonim válasza:
Úgy,ahogy papuccsá.Mikor az asszony főz,mindig hajtogasd,hogy milyen jóra sikerült,dicsérd agyon,még ha nagyon sz.r akkor is.Egy idő után azt fogod észrevenni,hogy még a tányér is kiröhög,hogy mekkora s.ggnyaló vagy,és szánalomból szép lassan átadja neked a helyet,hogy tányéroskodhass az asszony főztje alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!