Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan párosodnak a kakaóscsigák?

Hogyan párosodnak a kakaóscsigák?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok:$

2016. márc. 12. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kakaóporral beporozzák egymást.
2016. márc. 12. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy eléggé bonyolult rituálé, de megpróbálom leírni neked.

Szóval, először is szögezzük le, hogy a kakaóscsigák hímnősek ugyebár, mi mások lennének?

Ha a kakaóscsigát 2 órán belül nem fogyasztjuk el - vagy más baja nem esik - ösztönei vezérlik, hogy ideje lenne továbbadni génjeit. A pékségek egész tenyészeteket tartanak fennt, de otthon nem érdemes megpróbálkozni a kakaóscsiga tenyésztéssel! Nagyon macerás, és akár 1 éves művelet is lehet. Szóval a kakaóscsigák amint megtalálják egymást, hümmögve simulnak egymáshoz, majd ismerkedni kezdenek - ez 2-6 óra között mozog. Aztán miután megismerték a másikat, elvonulnak egy sajátos helyre, leginkább a Mt. Everest barlangjaiban szeretnek, de ugye oda eljutni nem könnyű feladat, így a Kékes is megfelel, persze ekkor nem lesznek olyan jó kakaóscsigák mint általában. De ez magától értetődő. Ott lakik a yeti aki segít nekik, mert maguktól nem tudnak párosodni, mégis kitől tanulhatták volna meg, hogyan kell?! Így könnyen megtermékenyítik egymást, ritkán a yeti termékenyíti meg a kakaóscsigát vagy fordítva, ezt nem részletezném mert elég érdekes dolgok sülnek ki belőle. Ezzel végezvén a kakaóscsigák vemhességi ideje 1-2 hónap. Utána kész is a kakaóscsiga.

2016. márc. 12. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A fiú csiga előre hajol, a pék bácsi meg beakaszt neki hátulról, a látvány hatására meg teherbe esik a lány csiga.
2016. márc. 12. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hú nem tudom, de biztos szoktak, mert vannak pici kakaóscsigák is, én már láttam.
2016. márc. 12. 18:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Így már sokkal világosabb minden!
2016. márc. 12. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha valakinek van tuti módszere, írjon mert szívesen tenyészteném őket otthon :)
2016. márc. 20. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!