Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A plejádok és a szíriuszok...

A plejádok és a szíriuszok hogyan párosodnak?

Figyelt kérdés
Szóval ha eljönnek és elrabolnak tudok majd velük szexuális kapcsolatot létesíteni?
2010. nov. 8. 15:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
hát tudtommal a plejádok kb úgy néznek ki mint mi csak nekik világosabb a bőrük és kb 700 évig élnek. a sziriusziak pedig szörösek tudtommal de azt hogy hogyan párosodnak azt nem tudom sajnos :( saten ha te tudod akkor leírhatnád :DDDD
2010. nov. 8. 15:54
 2/22 anonim ***** válasza:
Hülyeséggel szaporodnak.
2010. nov. 8. 15:58
 3/22 anonim ***** válasza:
Ja most jut eszembe saten , a plejádok nagyon ritkán szaporodnak a ő bolygolyuk kisebb mint a milyen sokkal , a bolygolyukon kb 400 ezer plejád él. Náluk ez a ideális környezet. De vannak ürhajóik és szövetségeseik . Meg lep hogy egy ilyen kis koloniának szövetségesei vannak. szíriusziakról meg nem tudok semmit csak azt hogy szörösek de lehet hogy az nem igaz.
2010. nov. 8. 16:02
 4/22 A kérdező kommentje:

Igazából tudom. A plejádok jól írtad fehér a bőrük, szürke a hajuk és több mint 700 évig élnek. Én úgy hallottam a titkos üzenetben amit elküldtek nekünk, hogy ők keményen szeretik! Tudod ilyen álarcban aminek csak a szájánál van lyuk és mindig van náluk egy ostor is.

A szíriuszok kicsi szőrös lények akik orális úton szaporodnak így vigyázni kell az efféle szexel. Sajnos más kellő méretű lyuk hiányában marad az, hogy hajtogatunk rá vagy használjuk a hónaljukat. Viszont itt azt nem értem, hogy szerinted hagynák?

2010. nov. 8. 16:03
 5/22 anonim ***** válasza:
te nem tudsz
2010. nov. 8. 16:04
 6/22 A kérdező kommentje:

Lehet, sajnos erről sincs infóm.

És sajnos megerőszakolni nem akarom őket, mert ha jön az intergalaktikus rendőrség akkor lecsuknak. Én meg csak női egyedekkel akarok párosodni.

2010. nov. 8. 16:05
 7/22 anonim ***** válasza:
nem tudom ha azt mondanád nekik hogy egy tudományos dolgot akarsz kipróbálni akkor biztos megengedik. :D
2010. nov. 8. 16:09
 8/22 A kérdező kommentje:
Tényleg nem is rossz ötlet! :D Na majd futás közbe hátha elrabolnak...
2010. nov. 8. 16:11
 9/22 anonim ***** válasza:
:D
2010. nov. 8. 16:11
 10/22 anonim ***** válasza:

csak tudod mit nem értek saten , azt hogy a plejádoknak 7 óra ide az út akkor mért nem jönnek anya hajókkal ide?

500 fényévet röpke 7 óra alatt meg teszik, kellene nekem egy olyan csészealj ami nekik van :)

2010. nov. 8. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!