A plejádok és a szíriuszok hogyan párosodnak?
Igazából tudom. A plejádok jól írtad fehér a bőrük, szürke a hajuk és több mint 700 évig élnek. Én úgy hallottam a titkos üzenetben amit elküldtek nekünk, hogy ők keményen szeretik! Tudod ilyen álarcban aminek csak a szájánál van lyuk és mindig van náluk egy ostor is.
A szíriuszok kicsi szőrös lények akik orális úton szaporodnak így vigyázni kell az efféle szexel. Sajnos más kellő méretű lyuk hiányában marad az, hogy hajtogatunk rá vagy használjuk a hónaljukat. Viszont itt azt nem értem, hogy szerinted hagynák?
Lehet, sajnos erről sincs infóm.
És sajnos megerőszakolni nem akarom őket, mert ha jön az intergalaktikus rendőrség akkor lecsuknak. Én meg csak női egyedekkel akarok párosodni.
csak tudod mit nem értek saten , azt hogy a plejádoknak 7 óra ide az út akkor mért nem jönnek anya hajókkal ide?
500 fényévet röpke 7 óra alatt meg teszik, kellene nekem egy olyan csészealj ami nekik van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!