Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Úgy, de úgy hiányzol. Hol vagy?

Úgy, de úgy hiányzol. Hol vagy?

Figyelt kérdés
:P
2010. ápr. 1. 19:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi.Máris jobb.Pihengetek.De már "kifeküdtem"az ágyam.
2010. ápr. 1. 20:20
 12/22 anonim ***** válasza:

Messze...

amúgy jobbulást!

2010. ápr. 1. 22:23
 13/22 anonim ***** válasza:

Én ott vagyok ahol te nem vagy,mert ha ott lennék ahol te vagy akkor nem lennék ott ahol most vagyok és ha ott lennék ahol most nem vagyok akkor nem hiányoznék mert ott lennék ahol te vagy :$ szóval bent vagyok a szekrényedben:$

17/L :D:D:D:D:D:D

2010. ápr. 2. 13:26
 14/22 A kérdező kommentje:

Huh... várj most jötem haza, megnézem a szekrényemet....

Pill....

naaa szijjjjjja!

Köszönöm, már javulgatok, de a hangom még mindig olyan......hogy is mondjam.Eléégé mély....

nincs is nagyon kedvem beszélni....

2010. ápr. 2. 16:45
 15/22 anonim ***** válasza:

szijaaaaaaaaaaaa....jo hogy megjöttél..már feltörte a sok cipő a fenekem...borzalmas kupi van a szekrényedbe:S:S:S:S

rendet rakok gyorsan amig gyógyulgatsz^^

2010. ápr. 2. 19:17
 16/22 A kérdező kommentje:

Nohát, de aranyos vagy!Rendet tenni nagy feladat,de ha te ezt megteszed,rendes vagy.Gyógyulgatok, úgyérzem...

már csak pár nap, s remélem a régi leszek.

:D:D:D *.*'

2010. ápr. 3. 08:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Miért is ne? rendet rakok..ha már ennyit gubbasztottam rád várva a szekrénybe...akkor legalább hasznositom magam:$:D mit kapok cserébe?:P:D
2010. ápr. 4. 18:34
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi. nagyon csinos rend van a szekrénybe.Mit is.. mit is.. van egy két ötletem. De mit szeretnél???
2010. ápr. 4. 18:59
 19/22 anonim ***** válasza:

sokat dolgoztam ám vele:P

Ha fiú vagy akkor van 1-2 ötletem:D de szerintem lány vagy,ezért menjünk a konyhába és süssünk sütit:D

2010. ápr. 5. 23:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Így van....marad a süti :D
2010. ápr. 6. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!