Mivel tréfáltátok meg ma a tanáraitokat?
be gombolyagoztunk az egész termet, a tanárok alig tudtak bemenni, kicseréltük a tanári széket a széteső székre és rákötöttük a víztartóra ami eldőlt, mikor lepróbált ülni :D besötétitettünk, feltettem a földrajztérképet (rajz órára) és angolul jelentettem :D
utánna elbarikádoztuk az ajtót székekkel, mikor bejutott a tanár meg a padokból épített labirintuson kellet végigmennie :D de ott téll ellehetett tévedni :D
szerintem a cserélés meg a kilincs leragasztása már sz*r :D
utolsó: ez komoly?
am. hogy jutott annak eszébe, aki gumit húzott a kilincsre, hogy ezt csinálja? XD am. a kilincs leragasztása unalmas, mert a tanár szólhat, hogy könyvek vannak nála, nyissátok ki az ajtót... >:D
Hát mi nem nagy dolgokat csináltunk.
1. órán osztályt akartunk cserélni, de a tanár észrevette, és elzavart minket [a másik osztály csak annyival járt több sikerrel, h bejutottak a tanterembe].
2. órán megforditottuk a padokat, a tanár meg szótesztet iratott velünk, olyan szavakkal amiknek a jelentését már rég elfelejtettük, de nem osztályozta le, sőt át se nézte.
3. órán meg odadtuk a fiúknak a cumijaikat, és elvoltak vele egész bigin, matekon, de még fizikán is cuppogtak, ellenőrző közbe :)
Emígy kösz a válaszokat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!