Ha megtudnátok állítani az időt mit csinálnátok?
Úgy megállítani, hogy minden megálljon, még az ember is csak te nem. Amikor áll az idő te sem öregszel stb. Az elektronikus eszközök is megállnak, de te betudod indítani. Elrontani nem tudod, használat közben sem kopik :) Amikor akarod, akkor indítod újra az időt :) Másnak rossz célra nem használhatod: nem ölhetsz meg senkit, nem károsíthatod meg stb :) Nem mondhatod el senkinek :)
Én ezt csinálnám: Kipróbálnám a kedvenc autójaimat -> Elcsórnám a tulajtól a slusszkulcsot, elvinném egy körre :) Mielőtt újra elindítanám az időt, visszaparkolok ahonnan elvittem, visszatenném a slusszkulcsot ahonnan elvettem. Ha vizsgáznom kell valamiből, egyszerűen tételhúzáskor megállítanám az időt, ezalatt kinézem melyik tételt húzzam, a puskázás is megoldható hasonló technikával. Saját autóval 0 perc minden utazás, mivel megállított idővel is megy.
Már miért ne tehetném meg a felsőket? Amúgy akkor egy kicsit átrendezném a világ dolgait. Én magam ugye senkit nem ölnék meg :) De azért az emberek nagy része tűnne el :D Amúgy meg ha megállítom az időt és kiugrom a repülőből meghalok? Mert ha azzal se halnék meg, kipróbálnám :D Az összes politikust elvinném egyesével egy rakéta teszt helyre, és pár terroristát :) Csinálnék magamnak egy pártot, és mikor szavaznak az emberek akkor mindenki helyett be x-m az én pártom! :D Átvenném a világ uralmat, és amikor puska lövést vagy valami rosszat sejtek, akkor megállítom az időt, és megnézem mi is van :) Szépen formálgatnám magamnak a világot! :D Pár csaj meghuznék miközben meg van fagyva az idő stb. Mert te írtad. Használat közben nem kopik, romlik el semmi. Akkor ez az emberre is vonatkozik. mivel hogy akkor egyfajta lefagyása van ami mindent teljesen törhetetlenné tesz, És ha ezt figyelembe vesszük, amint elindítunk egy kocsit, már elveszti azt a törhetetlenségét. Mert akkor az már nincs lefagyva :)
:D Meg megnéznék pár dolgot, hogy milyen is :D Pl bemennék a NASA területére. :D 51-es körzet stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!