Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerinted melyiket érdemes...

Szerinted melyiket érdemes inkább használnom?

Figyelt kérdés
A Pneumatikusmeghajtású duálprocesszor által vezérelt triplatengelyes fénygőrbítő rezonátort használjak vagy egy egy Herezacsit csiklandozó szúrkapiszkával felszerelt Zárőirányban előfeszített visszcsatoltközös-emmitteres azonos bázis-kollektorbemenettel ellátott diszperziós kapcsolás szinuszoslogaritmus jelleggörbe linearitás kiegyenesítő nokedlisikáló pirospozsgás atomtengeralattjárót?:$ Nemtudom:S olyan nehéz..:S:S:S
2010. márc. 31. 16:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

nemakarom:$:$:$:$ túlsokan olvassák:O:O:$:$:D:D:D:D

hagyjuk..:D:D:D

Álmos vagyok:( tényleg kéne aludni:D xD:D:D:D

van egy Virtuális pupillatágító pumpád?:O

2010. márc. 31. 17:59
 32/62 anonim ***** válasza:

van...épp kéznél...

Egy gondolat bánt most engemet, sajna egyedül vagyok most itt bent.

Megosztom veled, ha akarod, de csakis veled, ahol csak te olvasod.Ne hagy itt kérlek, ne aludj még, rá ér az még, Pató Pál is megmondta rég.

2010. márc. 31. 18:01
 33/62 A kérdező kommentje:
hm..akkor kölcsön adhatnád,hogy még tudjalak boldogítani egy darabig...és ejjj arra ráérünk még címszó alatt este megyek aludni..:) csak hosszú napom volt:) ki készitett az éneklés:D:D:D:D bedagadt a hangom xD:D:D:D remélem nem zavar hogy ilyen mély hangon írok:$ meg egy kicsit rekedten:$:$
2010. márc. 31. 18:03
 34/62 anonim ***** válasza:
Nem nem baj, szertem a mély hangot.Fáradt vagy?...Mjd én ébren tartalak.Mit énekeltél?...Bár most én is eléggé mélyen "hordom a hangom".De már nagyon kíváncsi vagyok.
2010. márc. 31. 18:06
 35/62 A kérdező kommentje:

eléggé elfáradtam:S jah..:) de majd alszom este...:) most kockulok egy kicsit:D utána pihiiiii^^♥:D

Hogy mit énekeltem?:D mindent:) Magántanárnál tanulok:D

éppenséggel most légzőgyakorlatokat csináltunk meg kornyikáltam pár dalocskát:D aztán ennyii:D:D csak túl kell énekelnem a zongora kisíretet és elég megterhelő:D:D:D de jólvagyok:D most itt dörmögök...:D mint egy medve:DxD

Remélem nem sérti ez a mély hang a jobb szemed:$:D

2010. márc. 31. 18:12
 36/62 anonim ***** válasza:

:D mégis mit kornyikáltál?Érdekelne...

Semmi baja a szememnek, legalábbis, így képzelem.

Mondom, szeretem a mély hangot, s ebben most osztozom (sajna)

2010. márc. 31. 18:17
 37/62 A kérdező kommentje:

:D jaaaaaaaaah,hát ööhhhm..konkrét címet akarsz?:P:D:D:D:)

Szeretem a jazz zenét*(meghallgatom)...a countryt:D:D:D jeeahh:D^^:D

ami izgalmas:D:D:D:D

Öhhm..ilyen összekutyult dalokat énekeltem:D:D:D:D

jazzpáááánnnnnkkk:D:D:D:D

:D meg hasonlók:D:D:D XD XD ez már részlet kérdés hogy milyen ez:D:D:D

de hogy a kérdésedre választ adjak:Most Szutyok népdalt kellett énekelnem..:D:D:D vagyis hát...olyasmifélét:D:D

meg a Shrekből a Hallelujah-t:$ azt imádom:D Zongora kísérettel nagyon szép:$:D:D:D

2010. márc. 31. 18:25
 38/62 anonim ***** válasza:

Zongora, az jó..népzene...hát néha vannak jók.Én most ráakadtam egyre, meghallgatom, mert szívhez szól.

Van egy lik, is kell-e...csak hogy lássuk, neked tetszik-e.

2010. márc. 31. 18:28
 39/62 A kérdező kommentje:

Hmmm..:) rendben..lökd a ritmust;) illetve a linket..na..

:)^^

2010. márc. 31. 18:31
 40/62 anonim ***** válasza:
Okéka
2010. márc. 31. 18:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!