Szerinted melyiket érdemes inkább használnom?
Nah jah...arra is kell figyelni...nem árt az óvatosság...:O
gyors lemérem hogy mekkora...:O:)
Hm...hova tehettem a Hidrosztrukturbális konzekcióméter mérőmet?:O:O nemláttad?:O
Jaja vigyázni kell, soha nem tudni.Hová????Hová is??? pill.....
Nah mennyi az annyi?
Érdekelne, mert akkor a kézi hosszabítómat beizzítom, ha rövidke.Bár mindegy, csak jól használd!!!!!XD
nyugii minden rendben lesz^^ Jó vagyok Fizikából..meg kémiából...jah és bioszból is...
nemtom hát..szerintem..hm...várj..
mindegy...a lényeg majd óvatos...elővigyázatos leszek..Ígérem jó kezekben lesz...
ha egyszer már segítesz:$:)
amugy szerintem a világnak több szerény zsenire van szüksége....Olyan kevesen maradtunk...:O xD :D:D:D
ma 17:47
Betakarsz?:$
Hát hogyne segítenék, hiszen megigértem.Az igéret szép szó, és én amit egyszer megigérek be is tartom.Támogatom a zseniket.Igen, igen nagyon kellenek.Az jó ha minden rendben...örülök.:D
Minden kétséget kizárva, az eddigieket felülbírálva, úgy jó ahagy van, (lesz.)
Főleg ha támogatsz...
ma 17:50
teljes mértékben egyet értek veled!
van 1 észrevéleményezéses tényállás ami azon a szubjektív véleményen alapszik ami ezidáig mély hallgatás áldozatává vált és marad is mindaddig míg a te objektív rálátásos véleményed erről az igen fenkölt és magasztos témáról meg nem osztottad a nagyérdemű közönséggel^^ (azaz velem):$
szóóóval...áh mindegy hagyjuk:$
Ki nem ért mit?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!