Van esélyem? Ugye van?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy: lemegyek a vasútállomásra majd kelet felé indulok, a síneket követve egy kisvárosba érek, ahol az állomáson vár egy táska. Az őr délben ebédelni megy, ekkor bemegyek, kinyitom a táskát a 8596 kóddal, és megiszom a benne lévő nukleáris izét. Ha az őr visszajön szívenfingom. Majd lemegyek az autószalonba és a legolcsóbb kocsit kinyitom a 543-as kulccsal, fél 1kor, majd elhajtok vele a közeli hotelbe. A 82es számú lifttel felmegyek az 5. emeletig, majd 10 perc várakozás után a 7.ig a lépcsőn. Amikor kiérek a tetőre a terrorista már ott van, így könnyedén mögé osonok és a lábára hugyozok (sok ammónia és egyéb dolgok mellett a nukleáris valami is rámegy) így képtelen mozogni. Elmegyek onnan és kihívom a rendőrséget. Szerintetek mennyi az esély arra, hogy ez sikerül? (a kérdés már kint van, de az enyém, és törölni is fogom, azért írtam le újra mert nem érkezett túl sok válasz)2010. márc. 29. 17:16
1/10 anonim válasza:
OMG`:))
hat kb. 0 az esely ra:)
3/10 anonim válasza:
"Ha az őr visszajön szívenfingom." xDDDD:DD
am szerintem elég nagy rá az esély, hogy sikerül:D
4/10 anonim válasza:
Attól függ... lehet, hogy az őr már megitta a nukleáris izét, és neked csak a húgymeleg kőbányai marad. Éppen kezdenéd jól érezni magad, a kis söröcskéddel, amikor betoppan az őr, és felindultságában szívenfing téged, majd megissza a sörödet.
Ha ez történik, akkor Billy fiam ráb*sztál!!!
5/10 anonim válasza:
Persze,hogy van :D Velem is megtörtént egyszer. Ugye nem tőlem loptad az ötletet?
6/10 anonim válasza:
Majdnem 100%,hogy nem fog megtörténni...
De elárulod nekem,hogy:
Hogyan fogod törölni a kérdést?
:P
7/10 anonim válasza:
én válaszoltam ez alőzőre és szerintem azért nem olt sok válasz mert mindenki megunta ott hogy meglátta mennyi szöveg van hozzá...
9/10 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy a szívre mért fingás halálos.
10/10 anonim válasza:
Na jó, ez gusztustalan volt. Am szerintem ha megiszol egy nukleáris izét, honnan fogod tudni, hogy az-e, és nem fogsz tőle meghalni?
De azért sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!