Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye így van esélyem teherbe...

Ugye így van esélyem teherbe esni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék teherbe esni! Most hagytam abba a fogamzásgátlót, 1 éve volt ciszta műtétem, októberben voltam utoljára ultrahangon és akkor azt mondta a dokim, hogy nincs cisztám.
2011. febr. 4. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem cisztám volt a bal petefészkemen, és mégis sikerült teherbe esnem.
2011. febr. 4. 12:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Melyik napon érdemes szeretkezni? Még kezdő vagyok, azért kérdem. Már regisztráltam a ciklus.hu-n is. De honnan tudom, hogy mikor van peteérésem??
2011. febr. 4. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló abbahagyása óta már megjött? (nem az utolsó megvonásos, hanem rendesen)
2011. febr. 4. 12:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, még csak most hagytam abba, még a megvonásos tart.
2011. febr. 4. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert a ciklus.hu alapjáraton 28 napos ciklussal számol, és neked nem biztos, hogy az lesz, ha nem szeded a tablettát :) Ergó most majd ha megjön 3-4x rendesen (a tabletta abbahagyása után úgyis várni kell 3 hónapot a babaprojekttel) és ez alapján majd meg tudod nézni, hogy mikor van peteérésed. De akár hőmérőzhetsz is és akkor látod, hogy mikor volt PÉ-d :)
2011. febr. 4. 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. febr. 4. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Esélyed van,de kb.3 hónapot érdemes várni még.
2011. febr. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!