Milyen telefonos szivatásokat ismersz?
olyanokat mint
Kis lakás?
cserélje nagyobbra
Ha valaki olyan hív akivel nem akarok beszélni, akkor kicsit gépies hangon ezt mondom: Halló, üdvözöljük, ön a bögyös macák csevegő vonalát hívta! Amennyiben folytatni kívánja a beszélgetést, egy emelt díjas prémium vonalra irányítjuk hívását!
na itt általában pánikszerűen leteszik a telefont!
Anno nyomtuk ezt is, véletlen szám telefonkönyvből felhív:
-Jó napot kívánok a telefonközpontból telefonálok. Hálózatkarbantartást végzünk és megállpítotuk ,hogy ön önnél lévő telefonzsinór túlságosan hosszú, ezért problémák lehetnek, arra kérem mérjen le két ujjnyit a fali csatlakozótól a vezetéken és fogja meg erősen.
-Megvan.
-Tartsa kicsit lazábban elkezdem itt a másik végén visszahúzni és szóljon ha már elérte az ujja a falat.
És volt ,akinek még itt se esett le, én meg oltottam, hogy de hát már vagy 10 métert visszahúztam.
Másik jó szívatás még, hogy újsághirdetésekből kikerestünk eladó kutya/macska kölykös hirdetéseket főleg olyanokat, mint pl. nagyon cukik már kinyílt a szemük és olyan édesek vagy hasonló szövegezésű. Telefon, h megvannak-e még a kiskutyák/macskák? Persze majd áradozás róluk ,h jajj de aranyosak stb. Ok, ha nem gond akkor elvinném mindegyiket (főleg akkor jó ha 6-8-10-ről van szó). Tuti megkérdezik, h mégis hogyan? Minek mind. Hát tudja van egy nagy pitonom és nemsokára lesz a szülinapja és szeretném valami különlegessel megörvendeztetni, szóval mikor mehetek értük? A hatás leírhatatlan.
Mi felhivtuk az egyik tanárt
-Helló Feri te vagy az??
-Milyen feri?
-AMELYIK A FASZÁT BELÉD VERI
-Haló, ebtelep?
-Nem.
-Akkor mé' ugat bele?
-Meleg lakás?
- Igen
- Nem érdekli egy eladó légkondi?
- Kuki lakás?
- Igen
- Sok p_cs él ott?
-Üdvözlöm az Antenna hungáriától telefonálok, megy önöknél a tévé?
- Igen
- Akkor szaladjon és kapja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!