Milyen telefonos szivatásokat ismersz?
olyanokat mint
Kis lakás?
cserélje nagyobbra
kimostad a kádat?
Milyen kádat?
a punikádat!
xdxdxdxd
ezen szakadtam!!!
Én SMS-el ugrattam be ismerősöket.
Többször is bejött>
Hálózatkarbantartás miatt kapcsolja ki készülékét. Visszakapcsolásról SMS-ben értesűl. Amennyiben hamarabb visszakapcsol SIM-kártyája blokálódik.
Telefonjának akkumulátora túlmelegedett. Tartsa a csap alá és folyasson rá hideg vizet.
en tudok egy joot.
eggyik csajjal felhivtunk talalomra valakit.
es kb igy hangzott.
-Halo kivanott?!
~Kivel beszelek??
-ertem,tevagy Jóózsika olyan regen beszeltunk hogyvannak a gyerekek,csalad meselj valamit
~nem tudom biztosan teves hivas
-Neem hát Józsika tevagy az holvan Ica??!
~ki az az Ica??!
azta megunta es letette XD de annyit rohogtunk..xdd
~
egyszer felhivtak minket es ilyet szol egyksi gyerek. anyuuu elmehetek zsoltival.
tesom meg persze mennyel csak az meg joo anya(majdnem lerakta),de miert ilyen furcsa a hangod??! hat mert az anyad vagyok. azmeg huppsz. bocsi
XD
egy helyi öregasszonyt szivattunk 1hónapon keresztül, majdnem minden nap.
de annyira nem volt szivatás, mert azt hitte, hogy az unokájuk vagyunk :D :D :D
kicsit sokat (ránk nem igazán tartozó) dolgokat tudtunk meg... de azok nagyon durvák.. :D
Én egyszer rohadtul megszívtam:
Egy csaj fölhívott: - Hy! Én vagyok!
Mondom: - Ki???
Ő: - Hát én, Emese! - és letette.
A számot mentettem. Buliban az LB-mel felhívtuk, és beleordítottunk: A k*rva életbe! Na ezt még a suliban is eljátszottuk, aztán visszahívott egyszer. És még egyszer. Már idegesített, ezért eljátszottuk, hogy én a nővérem telefonját elloptam és ezzel szivattam. Egy mélyhangú pasi közölte: - Én Emese apja vagyok!
Leraktuk.
Aztán 5 perc után minden világossá vált:
Egyszer a barátnőmnek kölcsönadtam 1 hívásra a telóm, ő meg Emesét felhívta. Emese azt hitte új száma van a barátnőmnek, és így hívott fel engem. Az apja meg a barátnőm anyjának (a kapcsolat 1-2 éves) a pasija....XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!