Ön melyik pártra szavazol? Irjatok minél több hülyeséget
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 20:01
11/23 anonim válasza:
Hogy Ön mekkora suttyó vagy :D:D:D
Ön hány éves vagy?:D
12/23 anonim válasza:
Én lenni nagy suttyó(20:13-20:20-20:30) vagy a kérdés igen kedves feltevője?
ÉLJEN AZ ALKOTMÁNYOS ATEISTA ALAKULAT
13/23 anonim válasza:
telebetyáááár időőőőőőőőőő telefon :D
14/23 anonim válasza:
Az Ateista Liga fog nyerni, vidrák! XD
15/23 anonim válasza:
21:06 vagyok.olyan is van de az csak csicskalelkű gyerekek használják időtelefon betyárkodásra.A telebetyár időgép az egy precíz nanotechnológiával kifejlesztett pocakevés kompatibilis usb csatlakozóval felszerelt high-tech vidra-pocak rendszer.
16/23 anonim válasza:
ja, és hogyha képes vagyok ilyen baromságokat kitalálni és megosztani veletek illene a pocakotokról reggelizni holnap.Már csak azért is mert vicces!
17/23 A kérdező kommentje:
Hallo otvan fal úr?
-nincs
És falné
-az sincs
akkor hogy marad fenn a tető?
2010. márc. 28. 21:18
18/23 anonim válasza:
21.06 vagyok. Úgy marad fennt hogy a tető vidra pocak kivonatból lett összerakva igy akár falak nélkül is a helyén marad!
19/23 anonim válasza:
Alkotmányos Ateista Vidrák??? Jézusom, önök miről beszéltek.
Termszetesen az én pártom fog nyerni, mert mi többen vagyunk, mint többen vagyok, mint önök gondoljátok.
Éljen a GKP!!!
Gizmó Katolikusok Pártja.
Célunk a gizmó nép felemelése Magyarországon!!!
Természetesen mi is kersztények vagyunk, Vatikánban volt a főhadiszállásunk.
Éljenek a Gizmók és a Pókkirálynő!!!
20/23 anonim válasza:
Én a Spártára! Mert ez itt Spárta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!