Milyen hülyeséget kéne csinálnom holnap a suliban?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 19:34
1/17 anonim válasza:
Szarj a tanári asztalra dolgozatírás közben
2/17 anonim válasza:
Vágd le a hátsó padsorból az összes lány bal kezét.
4/17 anonim válasza:
Maszturbálj bele a gondnok táskájába.
6/17 anonim válasza:
Vigyél molotov koktélt és gyújtsál fel mindent!
7/17 Réti Manó válasza:
Játszd el a Van Halen - Jump gitárszóló részét egy merőkanállal a fejeden óra közben
8/17 anonim válasza:
Nem javaslat, csak nosztalgia:
Én egyszer kiöntöttem egy flakon hideg vizet az iskola ablakából az utcára. Vesztemre egy kisebbségi család sétált arra (nem láttam le a járdára fentről), ráadásul babakocsival... Akkora balhét csaptak a portán, és kinyomozták a termet, osztályt... Bevallottam a tanárnak, ő meg azt mondta a családnak, hogy nem tudják melyik gyerek volt, de megbüntetik az egész osztályt. Így nem lettem megverve, csak a tanár beszélgetett el velem utána. Hm, azóta megfontolom mit hova öntök... :)
9/17 anonim válasza:
Először is fontos, hogy 3. órán menj be, vigyél magaddal egy zsemlét (felvágva) benne egy tiszta zsebkendővel, miután bementél ülj le egy székre és hagyd a táskádban a zsemlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!