Mit csináljak? Elkaptam a Q5N10-et.
Figyelt kérdés
Most mit tegyek??Ügye nem halálos?2010. márc. 28. 18:44
11/20 A kérdező kommentje:
Okés!!19:00 kapd el!!
2010. márc. 28. 19:25
12/20 anonim válasza:
19:00 vagyok. ne nekem dobd mert felesleges a háziorvosom megállapította, hogy imunis vagyok a Q5N10-re:Ddobd a 18:45-nek ő biztos örülni fog neki:D
13/20 anonim válasza:
fú, ezek a quatrózus származékokból kialakult N10-ez vegyült baktériumok nagyon veszélyesek.Elsőnek azon kapod magad hogy viszket a hasad és wc-ned kell, aztán bár selejtvágó késsel vagdosod a végbeled hogy ki tudd egybe szedni és aztán kifordítva ráhuzni az alkarodra hogy fincsi hurkát csinálj belőle, aztán egyiptomi kanalas módszerrel felnyomsz egy kanalat az orrodba és darabokban kikanalazod az agyad,amit urnába raksz.Ezután a beleddel becsavarod magad és veszel magadra egy gázálarcot hogy tökre úgy nézz ki mint tutanhamon fáraó.Szóval ne nagyon dobálózzatok vele.
U.i.:ha nem találnátok elég betegesnek írhatok még hasonlókat :)
14/20 anonim válasza:
bocsesz azt kihagytam hogy nem halálos, túl lehet élni:)
15/20 A kérdező kommentje:
18:45 kapd el!!! Jó az a mit írtál!!Köszi a válaszokat!!
2010. márc. 29. 08:09
16/20 anonim válasza:
Rohadtul megszoptad!!!!!! Megvan még a menekülőheréd(ha fiu vagy) ???
Ha lány vagy akkor nincs baj
17/20 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok..éshát..most mondjam ki?? XD
2010. márc. 29. 15:12
18/20 anonim válasza:
20:37 ez kurvä jó volt, de elfelejtetted a Q5N10 legelső tünetét, a köldöxöszt. :D
19/20 anonim válasza:
halálos... de túlélem ha beledoglok is!
20/20 A kérdező kommentje:
XD
2010. ápr. 2. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!