Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez mi volt? (Bővebben lent. )

Ez mi volt? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel 1 órakor hallottam valamit, aminek olyan hangja volt mint Aparuvajo Sztepeszkinek, süvített a hangja, pedig, tévé, rádió nem volt bekapcsolva. Megölt egy legyet. Nagyon félek!!!! Lehet hogy engem is megesz????? Wikin semmit nem találtam róla. Biztos nem yeti, és Aparuvajo Sztepeszki. Itt egy kép amit én készítettem:

[link]

2010. márc. 27. 20:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ui: multkor felbukkant pár másodpercre 11:36 perckor, a társával.
2010. márc. 27. 20:12
 2/11 anonim ***** válasza:

na hát te tiszta hülye vagy! :/

sztem csak álmodtad :P

egyébként mi az az Aparuvajo Sztepeszki? :D

2010. márc. 27. 20:23
 3/11 A kérdező kommentje:
nem álmodtam...
2010. márc. 27. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:

ő az:

[link]

2010. márc. 27. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Ó, már énis láttam őt.Vigyázz mert ha lány vagy megerőszakol!Mondjuk akkor is ha fiu vagy de akkor előtte meg is kínoz!!Én azt hallottam hogy elég durva fertőzései vannak és emellé még nem is védekezik!Keresd fel Kiszel Tündét, ő tudja hogyan lehet beverekedni magunkat egy partira még akkor is ha 2 millióan állnak előtted.Kérd meg hogy tanítson ki, hogy le tudd győzni ezt a mutáns emberfajzatot!Fizetségül esetleg ajánlj fel neki egy naptárat Citadellácskáról, vagy ha nem áll módódban akkor dicsért agyonra az ő naptárait illetve a lányát és akkor lehet hogy ingyen megúszod.

Sok szerencsét! Remélem segítettem.

2010. márc. 28. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
adj életjelet magadról, lassan azthiszem már meg is ölt.
2010. márc. 28. 20:50
 7/11 A kérdező kommentje:
még itt vagyok, és sikerlt
2010. márc. 29. 12:20
 8/11 anonim válasza:
Ti tiszta bolondok vagytok??? főleg az a hosszú válasz borított ki igazán , bár röhögtem is rajta wgy jót. Ja és az aki feltette a képet biztos csak képzelődöt.Ja és biztos szellem volt xD
2010. máj. 29. 14:10
 9/11 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Jézusom a második képtől, úgy betojtam, hogy ma este majd nem fogok tudni aludni!
2010. máj. 29. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
figyu a tabletta a szekrény fölött van, attól majd lenyukszól. :)
2010. máj. 29. 15:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!