Ez mi volt? (Bővebben lent. )
Tegnap éjjel 1 órakor hallottam valamit, aminek olyan hangja volt mint Aparuvajo Sztepeszkinek, süvített a hangja, pedig, tévé, rádió nem volt bekapcsolva. Megölt egy legyet. Nagyon félek!!!! Lehet hogy engem is megesz????? Wikin semmit nem találtam róla. Biztos nem yeti, és Aparuvajo Sztepeszki. Itt egy kép amit én készítettem:
na hát te tiszta hülye vagy! :/
sztem csak álmodtad :P
egyébként mi az az Aparuvajo Sztepeszki? :D
Ó, már énis láttam őt.Vigyázz mert ha lány vagy megerőszakol!Mondjuk akkor is ha fiu vagy de akkor előtte meg is kínoz!!Én azt hallottam hogy elég durva fertőzései vannak és emellé még nem is védekezik!Keresd fel Kiszel Tündét, ő tudja hogyan lehet beverekedni magunkat egy partira még akkor is ha 2 millióan állnak előtted.Kérd meg hogy tanítson ki, hogy le tudd győzni ezt a mutáns emberfajzatot!Fizetségül esetleg ajánlj fel neki egy naptárat Citadellácskáról, vagy ha nem áll módódban akkor dicsért agyonra az ő naptárait illetve a lányát és akkor lehet hogy ingyen megúszod.
Sok szerencsét! Remélem segítettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!