Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A legborzasztóbb rémálmod...

Mr.Cs kérdése:

A legborzasztóbb rémálmod (Igaz történet alapján) Vélemények? Bármi! :D

Figyelt kérdés
Emlékszem, az nap éjjel deres, nyirkos volt az idő. A parkban sétáltam úton hazafelé. A távolban felfigyeltem egy padra amin két alakot láttam. Bár csak árnyakat voltak, mozgásukból dulakodást következtettem le. Ahogy egyre csak közeledtem a hangjukat is hallottam, bár nem volt értető, ha jellemeznem kéne, morgásnak mondanám. A padhoz értem. A kép kitisztult a hang érthető lett. Soha nem felejtem el azt, amit akkor láttam A két alak előszeretettel fogyasztotta egymás testrészeit. Igen zombik voltak Ijedtemben férfias sikoltásommal, ami a magas C-től kezdődik, rohanni kezdtem. Hiba volt. A zombik egyből észrevettek, majd utánam jöttek - - - volna ha nem egymás lábait ették volna meg. Úgyhogy ezt épphogy egy lábnyival megúsztam. Az első sarkon befordultam egy sikátorba Az ablakokból emberek néztek rám szemrebbenés nélkül, ami elég rémisztő volt. Az út amint mentem csurom vér volt, inkább vissza is fordultam de abban a pillanatban egy k#cs@g zombi a kezemnek esett és bele harapott. Az éppen szabadon lévő kezemmel a legközelebbi vas csőhöz nyúltam és éppen hogy csak le bírtam ütni magamról. Féltem! Tudtam, hogy ha nem teszek semmit a harapás elfertőződik és én is közéjük fogok tartozni. LE KELLETT VÁGNOM A SAJÁT KEZEM! A legközelebbi kórházba mentem és megpróbáltam elvégezni. A kezem elszorítottam, egy speciális fűrésszel amit a kórboncnoki osztályon találtam levágtam a kezem. Fájdalmamban elájultam. . Pár órával később Felébredtem és körülöttem mentősök voltak. Annyira örültem hogy vége az egésznek. 3 napig feküdtem a kórházban. Egy nap különös látogatóm volt, egy rendőr főkapitány. Közölte velem, hogy bíróság elé állítottak. Egyszerűen nem tudtam mi folyik itt, de mindenről felvilágosítottak. Szemtanúk elmondása szerint én 2014. 01. 04-én hajnali 2 órakor kijöttem a házamból a lépcsőn egyensúlyomat vesztettem és fejem a korlátba vertem. Halucinálni kezdtem, jó példa erre hogy egy banánnal folytattam vitát arról hogy fel emelték az áfa százalékát. Mit sem törődve ezzel hajnali kettő órakor egy doboz gyufát mentem vásárolni egy virágárushoz. Hazafelé jövet a parkban egy idős hölgybe kötöttem bele, táskáját ellopva egy sikátorba futottam A férje Peter utánam eredt és megpróbálta elintézni a dolgot azzal, hogy nem jelent fel csak adjam vissza a táskát. Én a szavaiból azt vettem ki, hogy meg akar erőszakolni. Egy közeli vas csővel agyonvertem. A házaspár kutyájuk utánunk jött és nekem támadt, bele harapott a jobb kezembe. Én ezt mind máshogy fogtam fel, jelen esetben egy zombi támadásképp. Levágtam vagy pontosabban fogalmazva megcsonkítottam a bal kezem, elérve hogy a fertőzés ne juthasson tovább. Bíróság elé állítottak mert lopást követtem el, megöltem egy idős bácsit, fejbe rúgtam egy kutyát. A kérdésem még a mai napig is saját magamhoz: Miért a bal kezem vágtam le? *csörgés*; *csörgés* kinyomtam az ébresztőt. Felkeltem és elindultam az iskolába.

2016. jan. 21. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne egyél vacsorára zsizsikes babot susulyka gombával.
2016. jan. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!