Szerettek beszélni a másik ugyanolyan százalékos nevében?
Példa: van 60%-od, mert jól leértékeltek az értelmiségiek, valamint van másik ugyanilyen szerencsés embör. Ő ír egy kommentet egy kérdésre. Te ezt észreveszed, és gyorsan írsz egyet a nevében. Vegyünk egy példát:
Menőmanó 1 (első hozzászóló) (60%): Terhes vagy
Menőmanó 2 (második hozzászóló) (60%): Na mondjuk én meg lezbikus :) (első voltam :$)
Menőmanó 3 (60%): Néha szoktam enni borban-sült disznókarajt vegyeskörettel, te nem? Első vagy második voltam...bocsi, kicsit skizo vagyok, így választhatsz, mikor melyik.
Kérdező: He? ^^ WTF? Én már nem értek semmit xd.
Remélhetőleg nem volt túl komplex és még 200as IQ alatt is érthető (nekem annyi lett...bár lehekkerkedtem előtte a megoldásokat)
Te vagy az aki megkérdezte hogy mit jelent az hogy ,miközben a barátnődet döngeted,miért gondolsz a haverodra:D
Shizo vagy,azért akarod minda2-őt!!!
A kérdező kommentje:
Na jó. Egy büdös tapló vagyok. És csak azért kérdeztem, mert megfarkaltam a szamaramat és hüjén vené ki magát ha aról kérdeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!