Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak annyit?
Boldogult nagyanyám emlegette, anélkül, hogy a belső ellentmondásra felfigyelt volna: "Minden férfi egyforma - az egyik ilyen, a másik olyan."
Vagy nincs is itt ellentmondás?
üdv.: hegedor
Ha az összes férfi ugyanolyan lenne, egyik nő se válogatna. Kivétel nélkül lecsapnának az első férfira, aki előbukkan.
Úgyhogy erről ennnyit.
Azok a nők mondják, hogy minden férfi ugyanolyan, akit eddig minden férfi csak kihasznált, és egy kis élvezet után faképnél hagyta.. SOK ilyen barom van, meg kell hagyni, de bunkóság azt mondani hogy minden férfi ugyanaz, mert ezzel minket, értelmes férfiakat ócsárolsz, hogy szexmániás barmokhoz hasonlítasz, egy kaptafára veszel velük...
Hidd el hogy nem minden férfi tahó vagy szexőrült.
15 51
Nem írta, hogy a szexőrültség lenne a baja a férfiakkal, de tény, hogy sokan nagyon gerinctelenül képesek hazudni, bár ez szerintem igaz a nőkre is.
Szerintem nem ugyanolyan minden férfi, ha valaki eddig csak ilyen hasonló embereket fogott ki úgy, hogy nem is tetszett neki a pasi, akkor valamit rosszul csinál, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!