Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Zsanett találkozunk 5 órakor...

Zsanett találkozunk 5 órakor a szökőkútnál?

Figyelt kérdés

2015. dec. 21. 12:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Totál összenyálaztak itt engemet. Még mindig van rajtam lemosatlan testnedv. Istenem, Istenem! Miért hagytál el engem?

A szökőkút.

2015. dec. 27. 15:07
 22/23 anonim ***** válasza:

Bochika #20/22, ha sokat nyáladzok, de én ilyen vagyok. :)

#21/22: A szökőkutak nem is tudnak beszélni és írni 8-). Vagy még is? :O:O:O

No, nagyon fantasticusan telt a tegnap este. Öt órakor már mindketten ott voltunk a szökőkútnál. Én a mucikámnak egy új medencét vettem, ő nekem pedig egy telefont. Aztán a telefon segítségével posztoltam egy üzenetet a GYK-ra. Mucus is posztolt. :) Aztán beszélgettünk, csókolóztunk, vacsoráztunk, majd hajnalig táncoltunk. Végezetül fájdalmas búcsút vettünk egymástól. :( :( :(

Mucie-m, mit szólnál, ha holnap után találkoznánk nálatok. :) Egy kérésem van: fújd fel az új medencét, majd töltsd tele vízzel (mindegy, hogy meleggel vagy hideggel). Cserébe sütök neked szöcskefalatokat (ez a kedvenc ételem :)). Ha nem jó neked az időpont, semmi baj, írj!

Pusszancs,

a te kis egyetlened,

Zsanett.

2015. dec. 27. 15:25
 23/23 anonim ***** válasza:

Szevasz macikám!<3 El ne felejtsd a holnapi napot! <3<3<3

Zsan

2015. dec. 28. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!