Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A földönkívüliek migránsnak...

A földönkívüliek migránsnak vagy menekültnek számítanak?

Figyelt kérdés

2015. dec. 16. 23:37
1 2
 11/16 sylvain válasza:
Ugyanazok, mint a migránsok: gyarmatosító hódítók. A világ ugyanúgy fogadja őket, mint az azték Montezuma vagy az inka Atahualpa a spanyol hódítókat: istenekként. Látjuk ezt a migránsok esetében is: egy migránsnak több joga van, mint egy európai hajléktalannak és munkanélkülinek. Az európaiak leborulnak a jövendőbeli terrorista gyilkosaik előtt, mint az amerikai őslakosok a spanyol hódítók előtt. Ugyanúgy fog a világ is leborulni a Földet elpusztítani akaró földönkívüliek előtt is.
2015. dec. 17. 11:28
 12/16 A kérdező kommentje:
De mégis van valamilyen joguk, hiszen embereket rabolnak és ezt gondolom valamilyen joggal teszik. Amúgy sok nevük van ezeknek a migréns földönkívülieknek.
2015. dec. 17. 11:30
 13/16 Wadmalac ***** válasza:

1. nem kérdi meg, jöhet-e, csak úgy jön, nem határátkelőn át, hanem saját szájíze szerinti helyen

2. esze ágában sincs bejelentkezni, bemutatkozni, csak úgy jön

3. esze ágában nincs dolgozni, csak jön a saját érdekeit kielégíteni és vinni, ami kell neki

4. nagy ívben tojik rá, ha bárkinek kifogása van ellenük

5. sok dologban jobban áll, mint mi, akik itt lakunk, dolgozunk, de azért a mi megélhetésünkből veszi el a részét ellenszolgáltatás nélkül.

6. állítólag vannak köztük sokan, akiknek az érkezésük oka kifejezetten az, hogy ártsanak nekünk

Akkor serinted?

:)

2015. dec. 17. 14:50
 14/16 anonim válasza:
Majd rájössz ha a te földeden is háború lesz.
2015. dec. 19. 00:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Wadmalac nem nagyon tudok mit mondani. Valamit biztos mondtál csak nem tudom mit. Nem vagyok olyan értelmes sajnos. 14 az én földem is háború zajlik. Sok a patkány ürge egér vaddisznó és a parlagfű.
2015. dec. 19. 10:35
 16/16 Wadmalac ***** válasza:

"Majd rájössz ha a te földeden is háború lesz."

Biztosan, csak ha én fogok menedékre szorulni, akkor tutira behúzott füllel-farokkal teszem, nem a mellemet verve és bármire hajlandó leszek (mint regisztráció, munka, ideiglenes szállás és közétkeztetés elviselése stb.), hogy azt a menedéket megkapjam.

Mert segíteni a segítő szempontjából ugyan lehet kötelesség, de a megsegített szempontjából nézve mindenképpen csak szívesség lehet.

2016. jan. 4. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!