Lehetséges hogy Májkul Jekszon énekel a spájzunkban?
Figyelt kérdés
úgy halottam hogy a margrarint meg a répát szagolgatja, és olyan zalyokat hallottam amik arra utalnak hogy Lasszózik a lókolbásszal és francia salátát szürtyölget, meg énekli a jhú hút hívjam, és elkezdett keringőt táncolni a felmosó-val. már csak suttogva az ágy alól merek írni.2015. dec. 16. 18:38
2/9 anonim válasza:
ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY ZALY
3/9 A kérdező kommentje:
várom a további válaszokat, szóval mit tegyek hívjam a 911?
2015. dec. 16. 19:04
4/9 A kérdező kommentje:
Majkul már nagyon beindult elkezdett rappelni.
2015. dec. 16. 19:16
5/9 A kérdező kommentje:
hirtelen elő vett egy kést és * ELKEZDTE VAJAZNI A KENYERET*
2015. dec. 16. 19:21
6/9 30stm válasza:
Na állyon meg a fákjás menet picinyem!Te szinte egy az egyben lemásoltad az én oridzsinal kérdésemet!kérdezem én,milyen ember az,aki viccelődik Májkrém úrral?Részemről a kérdés teljes mértékben komoly volt,hisz a pop kirája ott hepajkodott az éléskamrában,fittyet hányva rám és a macskámra,aki akkortájt tervezte a zsírosbödönt fényesre nyalni...
8/9 30stm válasza:
Ó hogy a macska rúgja meg eztet nem ide szántam segicsen valaki hogy kel kitörölni eztet a szöveget,most pityergek en nem néznék ilyen videjót én micimackot szoktam nézni jajj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!