Javíthatja e a péniszem keménységének az arányát a testmagasságomhoz, ha rendszeresen fogyasztok borbansült disznókarajt kaukázusi vegyeskörettel?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön ez a poén, csak egyet sajnálok, hogy nem én találtam ki...:d2010. márc. 23. 00:25
11/16 anonim válasza:
Ja, gondolom akkor vagy kábé 12 éves. Pont ez az a korosztály, amit besaccoltam ez alapján a fergeteges vegyesköretespoén alapján. Juhú.
12/16 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 01:42
nincs bennem megfelelési vágy, tehát meg sem fordult a fejemben, hogy megfeleljek az elvárásaidnak.
a saccolást még gyakorolnod kell. :P
13/16 anonim válasza:
A kemensegevel kapcsolatban:
nem tudom!
De FIGYELEM!!!
A meretet biztos!
Negativan!
Minenel tobbet eszel belole, annal kevesebb lesz a peniszed hasznosithato merete!
14/16 anonim válasza:
02:12
Hát nézd, ha több vagy mint amit saccoltam, akkor nyilván szellemielg visszamaradott vagy. Végülis ha szerinted ez jobb, akkor megértelek.
15/16 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:05
nem baj, majd kinövöd :P :D
16/16 anonim válasza:
Aztarohadt:D Fene se gondolta volna hogy ilyen népszerű lesz ez a vegyesköretes karaj:D Terjeszteném még, csak az első nap után rámszóltak a moderátorok, de legalább van vagy 10 ember, aki ismeri, úgyhogy elértem a célom:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!