Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Javíthatja e a péniszem...

Javíthatja e a péniszem keménységének az arányát a testmagasságomhoz, ha rendszeresen fogyasztok borbansült disznókarajt kaukázusi vegyeskörettel?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön ez a poén, csak egyet sajnálok, hogy nem én találtam ki...:d
2010. márc. 23. 00:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
elsőőő vagyok gecc
2010. márc. 23. 00:27
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
kuss ez nem a napiszarXD második
2010. márc. 23. 00:28
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

Nekünk is bejön xd. Igazság szerint fingem sincs, hogy ki kezdte el, mert már nagyon sokan terjesztjük :):)

Szerintem a kezdeményező se gondolta volna, hogy forradalmat fog kirobbantani a vegyesköretes borbansült disznókarajjal :)

2010. márc. 23. 00:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Akárki is volt az első, én büszke vagyok rá, hogy jelen voltam a születésénél. XD
2010. márc. 23. 00:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

részletek nélkül sajnos nem tudok válaszolni.

fehér vagy vörösbor???

száraz vagy nedves bor?

kartonos, palackozott vagy hordós bor?

melyik borvidék?

melyik évjárat?

kérdések a kérdések hátán.... :)

2010. márc. 23. 01:00
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen, és bennem ezzel mégtöbb kérdés merült fel az előzőek hátára :D-milyen fajta, hol tenyésztett sertés legyen felhasználva, és milyen fűszereket használjunk még föl az elkészítéséhez...-hmm, ehez már grafikon kell, hogy megkapjuk az eredményt. :D
2010. márc. 23. 01:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kábé a második alkalomig volt vicces. A legforspimitívebb dolog a világon, amikor egy viccet így elcsépelnek. Valaki leírta, aztán nyomják huszan, mert húde trú, meg milyen abszurd poén. Igen, elsőre az volt. Így meg kábé olyanok vagytok, mitn a birkák. *tapsvihar*
2010. márc. 23. 01:13
 8/16 anonim ***** válasza:
1:13 Megjött a terhes borbansült disznókaraj :) Vegyünk hozzá vegyesköretet? :)
2010. márc. 23. 01:16
 9/16 anonim ***** válasza:

01:00

Egyébként meg mi a tököm az, hogy nedves bor? Ja, sajnos azért a poénkodáshoz ész is kéne, mert így max azon lehet röhögni, hogy mekkora gyökerek vagytok mindannyian. Ahogy ennek a válaszolónak a példája is mutatja.

2010. márc. 23. 01:18
 10/16 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 01:18

olvastam, hogy létezik száraz bor. nyilván akkor van nedves bor is ... :P

2010. márc. 23. 01:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!