M@teee kérdése:
Csak én izgulom végig a 199-es csatornán lévő kandallót? (T-home)
Figyelt kérdés
Nagyon szoktam rajta izgulni, volt már, hogy betelefonáltam, hogy tegyenek rá, sokszor kértem, de megpiszkálni nem hajlandóak... Egyszer durrant egyet és majdnem infarktust kaptam. Elképesztő jól megírt sztorija van, az operatőri munka valami zseniális...2015. dec. 12. 11:49
11/20 A kérdező kommentje:
Tegnap 12.34.52-kor annyit raktak rá, de annyit....
2015. dec. 15. 07:12
12/20 anonim válasza:
Aztán egyszer csak kipattant egy szikra, és olyan volt, mintha a képernyőn keresztül kiesne, ide a szobába....szóval javítottak a technikán, most már 3D-ben megy az adás....fúúú nagyon izgi rész volt :D
13/20 anonim válasza:
ma állítólag lesz egy csavar a történetben
14/20 anonim válasza:
Háát, a mai rész nem volt valami nagy durranás.
15/20 A kérdező kommentje:
Ja nem volt valami komoly, de lehet csak halogatják a csavart...
2015. dec. 17. 14:20
16/20 anonim válasza:
Tuti infóm van a csavarról. M16 -OS DIN 931 lesz. Ráadásul 8.8-as. Azt is mondják, hogy durva szexjelenet lesz a DIN 555-ös anyjával egy 25 mm-es EN 235JR szerkezeti acéllemezen exkluzív DIN 127 B rugósalátétek jelenlétében.
Totál fölizgultam. És közben még szalonnát is fognak sütni!
17/20 anonim válasza:
Legjobb műsor az egész tv-ben.
18/20 A kérdező kommentje:
Csak én furcsállom, hogy ez a csoda nincs fent IMDb-n? Bár szerintem azért, mert állandó rekordokat döntögetne, max pontal meg mindennel. Szerintetek?
2015. dec. 19. 19:46
20/20 anonim válasza:
És mi van az akváriummal? Az is van ilyen szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!