M@teee kérdése:
Csak én izgulom végig a 199-es csatornán lévő kandallót? (T-home)
Figyelt kérdés
Nagyon szoktam rajta izgulni, volt már, hogy betelefonáltam, hogy tegyenek rá, sokszor kértem, de megpiszkálni nem hajlandóak... Egyszer durrant egyet és majdnem infarktust kaptam. Elképesztő jól megírt sztorija van, az operatőri munka valami zseniális...2015. dec. 12. 11:49
1/20 anonim válasza:
Énis mindig izgulok, ez valami szuper izgalmas. Van hogy csak ülök előtte és nézem tátot szájjal ezt a csodás kandallót! Fantasztikus hangulat.
2/20 anonim válasza:
Rezsicsökkentés? Miért kellene fűteni, ha tv-n is nézheted?:D
4/20 anonim válasza:
Március óta nincs tv-nk így sajna nem tudom nézni :(
De tavaly néztem rendszeresen :)
5/20 A kérdező kommentje:
Igen, tegnap 18.42.32-nél nagyon meghatót durrant.
2015. dec. 13. 08:27
6/20 anonim válasza:
Süthetnének benne szalonnát is.
8/20 anonim válasza:
Fúúúúú.....annyira örülök nektek srácok...
Mér kezdtem azt hinni, hogy csak nekem ez a kedvenc műsorom. Örülök, hogy ilyen sokan vagyunk :) :D
9/20 ancsa09 válasza:
akkor senki nem nézi a másikon az akváriumot,csak én???
10/20 anonim válasza:
A tegnapi részről lemaradtam. Mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!