Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy tudnék leszokni a szóismé...

Hogy tudnék leszokni a szóismétlésrôl? Le szeretnék szokni róla.

Figyelt kérdés

Már mindenkit idegesít, hogy többször használom ugyanazt a szót egy párbeszéd fojamán. Szeretnék leszokni a szóismétlésrôl. Hogyan tudnák leszokni a szóismétlésrôl? Kérlek segítsetek nekem leszokni a szóismétlésrôl.

A szóismétlésen kívül a hejesírásom kifogástalan, tehát az eggyetlen nyelvtani dolog a szóismétlés az, amirôl le kéne szoknom.

2015. nov. 26. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a szóismétlésről való leszokásnak az a titka, hogy ne ismételd a szavakat. Ha nem ismétled a szavakat, akkor nem esel bele a szóismétlés bűnébe, és így leszoksz a szóismétlésről. Tehát ne ismételd a szavakat, és akkor leszoksz a szóismétlésről. Írj privátot, ha hasznos volt a tanácsom, és leszoktál a szóismétlésről. Ja, és adj zöld pacsit, ha segítettem leszokni a szóismétlésről.
2015. nov. 26. 20:43
 2/8 anonim válasza:
Próbálkozz színonímákat böngészni vagy az idegen szavak és kifejezéseket hátha megmarad valami ami késöbb segíthet vagy simán több olyan könyvet olvasni mint pl a nem tudom mi aminérdekel :D :)
2015. nov. 26. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Hahaha, hogy te milyen vicces gyerek vagy, trollocska...
2015. nov. 26. 21:08
 4/8 BringaManó ***** válasza:
56%
Miért, ez jó volt, Neked nem tetszett? :-) Nekem tetszett. Nekem az első válasz is tetszett. Vagy úgy is mondhatnám, hogy tetszett.
2015. nov. 26. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyan már! Nem ojan veszéjesen rossz a hejzeted.

Ha komojan le szeretnél szokni róla, akkor le fox szokni.

Csak egy kis kitartás, figgyelem, és leszox. :D

2015. nov. 26. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem konnyu az biztos. En is nehezen jottem le rola. A titka az osszpontositas. Bar en is nehezen jottem le rola. Nagyon kell osszpontositani. Mondhatni ez a titka. Hat nem konnyu...
2015. nov. 27. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Jajj, most miért szórakozzátok el a kérdést? A kérdezőnek komoly problémája van. Ne szórakozzátok el a kérdést, inkább segítsetek megoldani a kérdező komoly problémáját.
2015. nov. 27. 23:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Na, jó, igazából a szóismétlés nagyon bosszantó, és a nem megfelelő kategória volt a másik baj. De ezt már orvosolták, mivel most már a megfelelő kategóriában van a kérdés. Viszont a szóismétlés akkor is nagyon bosszantó. Én nagyon nem szeretem a szóismétlést, mivel bosszantó. És azt sem szeretem, ha nem a megfelelő kategóriában írnak ki egy kérdést. De hála a moderátoroknak, most már a megfelelő kategóriába került a kérdés, amit a kérdező egy nem megfelelő kategóriában írt ki eredetileg. A szóismétléseket pedig tessék szíves lenni elkerülni mindenkinek, mert igencsak bosszantóak. :P

Hasonlóan ehhez:

https://www.youtube.com/watch?v=Mx8s6ZACZFU

:D

2015. nov. 28. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!