Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy csináljak ilyen sokkolót?...

Hogy csináljak ilyen sokkolót? Naruto kérdés.

Figyelt kérdés

Valami hasonló kéne :D

http://www.youtube.com/watch?v=OpUjf3cUm04&feature=related

Tudom hogy humor kategoria, de tényleg jó lenne egy olyan sokkoló amivel, ehhez hasonlót lehet csinálni. :D

2010. márc. 20. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:

:D nekem is jól jönne

jajj de hülyék vunk xD:D:)

2010. márc. 20. 12:46
 2/7 Brányi Bence ***** válasza:

A sokkolók nem látványosak, hanem hatásosak. Azt akarod, hogy villogjon, vagy hogy öljön?

A jó sokkolók építése komoly műszaki tudást igényel, tehát érdemesebb venni egy gyártótól, pl.: Taser International (USA). Ők gyártják az ottani rendőrségnek a sokkolókat.

És még valami. Jó a Narutós vid., de a föld nem vezeti az áramot és ha belecsap egy villám (vagy csiripelő madárkák), akkor sem lesz látványos robbanás.

2010. márc. 24. 15:18
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Azt megtudod mondani, hogy mi a külömbség?

Filmekbe, videokon két féle sokkolót láttam. AZ egyiknél olyan volt hogy, lehetett látni az áramot, mintha egy "lézer sugár lenne". A másik változatnál, meg a kisülést nem lehet látni, szoval "csak" hang van.

2010. márc. 24. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
jaajj....Én is akarok ilyeeeeet!!!!!!!!
2010. márc. 24. 19:14
 5/7 Brányi Bence ***** válasza:

[A filmekről - ha moziban láttad őket, ott általában túloznak, amúgy:]

Két féle van - a védelemre szolgáló (kicsi, "ívesen áramoz") és a támadó (pisztolyszerű, a rendőrség ilyet használ)

A kézi működése:

[link]

A támadó 2 apró fémtüskét lő ki, mely vezetéken kapcsolódik a szerkezethez (olyan, mintha megtapiznád a csupasz konnektort). Remélem kielégítettem a kíváncsiságodat.

A hatásosságról:

[link]

2010. márc. 25. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem mér nem jönnek be az ilyen japán sz@rok?
2010. júl. 6. 15:10
 7/7 kiss1999 válasza:

én úgy csináltam sokkolót (szórakozásra) hogy fogtam egy elektromos gázgyújtót (ami szikrázik) szétszedtem és az elektronikát beleraktam egy gyufásdobozba gy.doboz elejébe 2 rajz szög egymástól 1,5 cm-re rákötöttem az egyikre ami a g.gyújtó csövén meg a másikra ami a csőbe ment vezeték aztán a megszakító helyére kapcsoló az áramszálakra tettem egy elemtartót azt rágumiztam a gy.doboz oldalára azt mehet a haverok szivatása. o.társamat segbe sokkoltam XD Vigyázz ne tegyél rá 3-4 voltnál többet mert az már fáj

én 11 éves fiú vok és működik annyira jól raktam össze.

2010. júl. 21. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!