Hogy csináljak ilyen sokkolót? Naruto kérdés.
Valami hasonló kéne :D
http://www.youtube.com/watch?v=OpUjf3cUm04&feature=related
Tudom hogy humor kategoria, de tényleg jó lenne egy olyan sokkoló amivel, ehhez hasonlót lehet csinálni. :D
:D nekem is jól jönne
jajj de hülyék vunk xD:D:)
A sokkolók nem látványosak, hanem hatásosak. Azt akarod, hogy villogjon, vagy hogy öljön?
A jó sokkolók építése komoly műszaki tudást igényel, tehát érdemesebb venni egy gyártótól, pl.: Taser International (USA). Ők gyártják az ottani rendőrségnek a sokkolókat.
És még valami. Jó a Narutós vid., de a föld nem vezeti az áramot és ha belecsap egy villám (vagy csiripelő madárkák), akkor sem lesz látványos robbanás.
köszönöm a válaszokat.
Azt megtudod mondani, hogy mi a külömbség?
Filmekbe, videokon két féle sokkolót láttam. AZ egyiknél olyan volt hogy, lehetett látni az áramot, mintha egy "lézer sugár lenne". A másik változatnál, meg a kisülést nem lehet látni, szoval "csak" hang van.
[A filmekről - ha moziban láttad őket, ott általában túloznak, amúgy:]
Két féle van - a védelemre szolgáló (kicsi, "ívesen áramoz") és a támadó (pisztolyszerű, a rendőrség ilyet használ)
A kézi működése:
A támadó 2 apró fémtüskét lő ki, mely vezetéken kapcsolódik a szerkezethez (olyan, mintha megtapiznád a csupasz konnektort). Remélem kielégítettem a kíváncsiságodat.
A hatásosságról:
én úgy csináltam sokkolót (szórakozásra) hogy fogtam egy elektromos gázgyújtót (ami szikrázik) szétszedtem és az elektronikát beleraktam egy gyufásdobozba gy.doboz elejébe 2 rajz szög egymástól 1,5 cm-re rákötöttem az egyikre ami a g.gyújtó csövén meg a másikra ami a csőbe ment vezeték aztán a megszakító helyére kapcsoló az áramszálakra tettem egy elemtartót azt rágumiztam a gy.doboz oldalára azt mehet a haverok szivatása. o.társamat segbe sokkoltam XD Vigyázz ne tegyél rá 3-4 voltnál többet mert az már fáj
én 11 éves fiú vok és működik annyira jól raktam össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!