A nap rejvténye. Ki fejti meg?
Figyelt kérdés
Ha a kenyér mindig a lekváros felével esik az asztal alá akkor hány marcipán van az epertortán amit gyurcsánynak adok és mondtam hogy sajtos makaróni a piskótán? Mellesleg a metró nem válogat és szürke a vasutas kalapja.2010. márc. 20. 12:17
14/25 A kérdező kommentje:
Ezeken a többsoros válaszokon elmosolyodtam :)))
2010. márc. 21. 08:08
15/25 A kérdező kommentje:
Amugy a kérdést senki nem látja? "hány marcipán van az epertortán" :)
2010. márc. 21. 08:09
16/25 anonim válasza:
hát attól függ hogy gyurcsányra hányan szavaznakxD
és nemkell ide rántottthús..van áfa emelés és h1n1..és nincs több fagyi mert este be fogtok pisilni az öngyújtó haragjától
17/25 anonim válasza:
Túlbonyolítjátok az egészet :)
A kérdés az, hogy hány marcipán van az epertortán.
Nagyon egyszerűű... Gondolkozzatok már...hát 3...
19/25 anonim válasza:
Szerintem nem lehet más, mint karalábé, hiszen a karalábé érti a metekpéldákkal megfűszerezett diós lepényt, és nem tehet róla, h szőrös a kutya, és nem tud úszni a fán. Mellesleg az epertortán szereplő marcipánok száma pont egyenlő a pi harmadik hatványát megszorozva egy adak lekváros kenyérrel, és három csavarhúzó osztva négy kalapács = 666, szal ez az Ördög!!!!!!!!
Am Te is tudsz repülni? :P
20/25 anonim válasza:
Nemazé de az epertortán marcipán máz szokott lenni amit nem darabra mérünk hanem kilóra... Am sztem medvedisznóember. Vagy zsifin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!