Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A nap rejvténye. Ki fejti meg?

A nap rejvténye. Ki fejti meg?

Figyelt kérdés
Ha a kenyér mindig a lekváros felével esik az asztal alá akkor hány marcipán van az epertortán amit gyurcsánynak adok és mondtam hogy sajtos makaróni a piskótán? Mellesleg a metró nem válogat és szürke a vasutas kalapja.
2010. márc. 20. 12:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

1. Miért adsz Gyurcsánynak enni, amikor így is mindenki azt kiabálta neki: ,,Foggyá' le!!" XD

2. Ne cukkojjá' egy elvonóból szabault pic$át! XD

3. Ámen neked tesó!

4. Bocsika, nem tom XD

2010. márc. 20. 12:23
 2/25 anonim ***** válasza:
75%
én fejtem meg és a válasz : Mert kisnyúl.
2010. márc. 20. 12:26
 3/25 A kérdező kommentje:
a kisnyúl majdnem jó válasz de igazábol nem az inkáb a málna illatú kolbász fele keresgélj mert samponos a krumpli a föld felett
2010. márc. 20. 12:37
 4/25 anonim ***** válasza:
jajjistenemxD
2010. márc. 20. 12:48
 5/25 anonim ***** válasza:
Pupuszamár!!! Ugye?? Kitaláltam?? xD
2010. márc. 20. 13:11
 6/25 anonim ***** válasza:
dehogy! vízizsiráf!!
2010. márc. 20. 13:50
 7/25 anonim ***** válasza:
kecsékéhnek öltözve vizililiomos hagyma mert akkor repül a csikő magassarkú miatt volt egy halteve.
2010. márc. 20. 15:55
 8/25 anonim ***** válasza:
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
2010. márc. 20. 15:58
 9/25 anonim ***** válasza:

a néma elmondta a süketnek,hogy a vak látta a sántát futni..D

és amúgy is a helyes válasz a csupasznyakú polipmadár,mert nem tud énekelni és ígynem is tudja ellopni az okkersárga kiskutyát,amit reggel paradicsomízű,elefánt alakú szappanal bekentél,és odadobtad a nyúlfejű malacoknak ajándékba,hogy szavazznak Orbánra,mert egyszer élünk,kezünkben a kulcs...ésha nem eszed meg a spenótot ebédre,nem lesz nyugdíjad..

2010. márc. 20. 16:06
 10/25 anonim ***** válasza:

Azért, mert nem töltötted fel a mobilodat és egy malac megette a rántotthúsodat aminek következtében a narancs nem nyúl és nincs emgmosva a gyümölcslé, szóval a paprkiáskrumpli nem csirkéből van. Mellesleg a drótkefe nem egyenlő a pí a negyediken osztva két napszemüveggel, mert nem kapsz fagyit.

Miközben ezt írtam, azon gondolkoztam, h h lehetek/ünk ennyire hülyék. xDD

2010. márc. 20. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!