Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Fbi-osnak képzelem magam...

Fbi-osnak képzelem magam nagyon ciki?

Figyelt kérdés

minden álmom hogy fbi-os legyek kiskorom óta azt kiabálom hogy fbi levannak tartóztatva és leteperek mindekit a földre, csak sajnos ez törvénytelen, mert ezáltal arra a szervre hivatkozva járok el amivel lejáratom őket

Egyszer már odáig fajult a dolog, hogy leállítottam a buszt az fbi-ra hivatkozva és átkutattam az egészet, majd leszállítattam akiknél nem találltam semmi gyanúsat és letartóztattam őket. ez ciki? és ha igen miért?

2010. márc. 19. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz, csak figyelj arra a láncdohányos figurára. ha beleütöd az orrod egy x aktás ügybe.
2010. márc. 19. 22:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Teljesen megtudlak érteni. Én CIA-snek képzelem magam. Mindenki után kutatok, lenyomozok embereket, akiről épp valami gyanúsat feltételezek. Az orvosom azt mondta ez skizofrénia, de persze nem hittem neki. Biztos csak likvidálni akart, ezért előkerestem róla valami terhelő bizonyítékot és egy szigetre deportáltattam.

Nagy példaképem egyébként Stan Smith. *-*

2010. márc. 19. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem ciki!! Velem dettó így van :D Csinájuk együtt!
2010. márc. 19. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Én meg Moszad tagnak képzelem magamat.Egy közeli barátomat kapcsolták le a múltkor.Szerintetek milyen mentőakciót szervezzek neki?:D
2010. márc. 20. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:

miert a ponba tetted. :O :D

de egyebkent nem. inkabb vice mitsem ciki...aszem.

2010. márc. 20. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
poénba**
2010. márc. 20. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
alias humor XD
2010. márc. 20. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
kösd föl magad mert csak kolonc vagy a világnak
2010. ápr. 24. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Ugyan az, mintha ÁVH-s ürge akarnál lenni.
2010. ápr. 24. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
egy jo pszihiater?
2010. ápr. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!