Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az lehetséges, hogy Majkul...

30stm kérdése:

Az lehetséges, hogy Majkul Jekszon szelleme táncol a spájzunkban? Nagyon félek! Úgy hallom, most szagolgatja a fűszereket és előbb zörejeket hallottam, amik arra utalhatnak, hogy lasszózik a lókolbásszal! Ilyenkor mi a teendő? Hívjam a 911-et?

Figyelt kérdés

2015. nov. 10. 13:24
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
69%
Igen sok mindent tudok róla. Például hogy saját alapítványa volt. Hogy az összes híresség közül ő adakozott a legtöbbet vagy hogy szabadidejébe gyermekkórházakat látogatott. Magyarországon például megmentette egy kisfiú életét.Azt is tudom hogy épített egy vidámparkot ahova beteg gyerekeket hívott meg hogy jól érezzék magukat.Mindenki másnál több lemezt adott el, mindenki másnál tovább vezette a slágerlistákat és rengeteg másik zenei rekordot ő állított fel.Amennyire lehetséges nekem ismerni őt annyira ismerem. Például a dalain keresztül. Olvasd el magyarul a dalszövegeket a szeretetről , békéről,természetvédelemről, a szegényekről és a faji megkülönböztetésről szólnak!Meg persze olvastam önéletrajzi és egyéb róla szóló könyveket, megnéztem vele rengeteg interjút és sok olyan nyilatkozatot, interjút olvastam amikben az őt személyesen ismerő emberek beszélnek róla.
2015. nov. 13. 14:13
 12/58 anonim ***** válasza:
55%
Örülök,hogy Te is így kiállsz mellette :3.Mint én :D ♥
2015. nov. 14. 09:55
 13/58 anonim ***** válasza:

Én is örülök :) hidd el nagyon sokan vagyunk akik szeretik őt. És igen mindig védeni,tisztelni és szeretni fogom :)

MJ forever <3

2015. nov. 14. 13:24
 14/58 anonim ***** válasza:
Hát pedig az én környezetemben senki nem szereti...Engem is csak fikáznak."Menj el Jackson sírjához,és énekeld el neki a Billie Jeant"...Mindig ilyeneket mondanak.De lepattintom őket.Mindig kiállok mellette,mert nagyon szeretem :3♥.És eddig azt hittem,hogy mivel már "kiment a divatból" nem sokan szeretik.De úgy látszik tévedtem.Mi MJ Fanok tartsunk össze ♥ ;D :).
2015. nov. 14. 18:30
 15/58 anonim ***** válasza:
Aki ilyeneket mondd csak magát minősíti, valószínüleg semmit nem tud róla.Ezerszer jobb őt szeretni mint a mai tucatsztárokat.Ő akkor lett híres amikor még a tehetséget értékelték nem a kinézetet és a botrányokat.
2015. nov. 14. 18:43
 16/58 anonim ***** válasza:
És akkor még nem volt youtube stb. sokkal nehezebb volt, hisz ma már úgy is növeled egy adott "sztár" népszerűségét ha rákeresel a google-n.MJ igazi sztár volt ő írta a számait,szerezte a zenét,találta ki és tanította be a színpadi mozgást.Rengeteg mai énekes utánozza őt,hatalmas hatása volt a popzenére, stílusalkotó volt.A világon mindenhol ismerik őt de komolyan a világ legeldugottabb helyein még a busmanok is. Egyszer egy videóba láttam ahogy amazonasi törzseket kérdezgették arról hogy milyen hírességet ismernek , egyedül MJ-t ismerték :) de őt mindenki.Nélküle nem lennének néger énekesek hisz ő volt az első néger akinek a elkezdte sugározni a klippjeit az MTV. Azt is ő találta ki hogy a klippekel egy történetet lehetne elmesélni, egy csomó filmkészítési teknikát az ő klippjeiben alkalmaztak először.Na mindegy ezeket tudnám még sorolni csak egy kicsit feldühített hogy van aki MJ miatt szekál téged.Ha bármikor kételkednél abban hogy sok rajongója van akkor pl nézz meg egy youtube videót még most is kommentelnek hozzá a rajongók.Egyébként szám szerint kb félmillióan vagyunk vagyis a legnagyobb rajongótábor egy előadónak .(Ez csak egy rekord amit MJ megdöntött a nem is tudom mennyi közül.)
2015. nov. 14. 19:05
 17/58 anonim ***** válasza:
Köszönöm,hogy vetted a fáradtságot,és ennyi mindent leírtál. :). Ugyanígy gondolom én is.Mindig visszaszólok nekik,hogy akkor esetleg meghallgatom őket,ha annyit letettek az asztalra,mint Mike.És addig is hallgassanak,mert nem kérdeztem őket,és nem lesz jó vége.De hiába. 30 perc és újból kitalálnak valami okosságot.Legutóbb írtam MJ-ről egy szöveget.Egyből jöttek,hogy szerelmes vagyok belé,meg ha kívánhatnék azt kívánnám,hogy a pasim legyen.Mert írtam róla 1 szöveget,és mert kiállok mellette.o.o...De sebaj.Nekik szerintük mindig igazuk van.Hiába mondok nekik bármit...Nem fogják megérteni.Mert annyi eszük nincs,mint egy marék szárított molylepkének.De ilyen emberekkel nem törődök.Mert nincs igazuk.MJ-n nincs mit gúnyolni.Mert tökéletes.
2015. nov. 14. 20:07
 18/58 anonim ***** válasza:
És még annyit hogy olyan nincs hogy kiment a divatból. A nagyszerű zene örök. Az ostoba divatmajmok mondanak ilyet akiknek a Viva aktuálisan nyomatott zenéi a mérvadóak. Na azok az a fajta semmirekellő tuc-tuc zenék (tisztelet a kevés kivételnek) amik 5 percig népszerűek jövő héten meg már ciki amikor már egy másik szám a menő.Mivel megunhatóak, a semmiről szólnak és tucatok. Nevesd ki az ilyeneket!Most komolyan mi abban a jó valaki megírja nekik a számot nekik csak el kell énekelni nyomnak alá egy ilyen semmilyen tuc-tuc szarságot a többit pedig a gépek feljavítják majd a koncerteken nyomnak egy kis playbacket és ettől még nagyra is tartják magukat holott se tehetségük,se hangjuk vagy egyéniségük.Szóval ezek mennek majd ki a divatból de MJ és a többiek pl.: Beatles,Queen,John Lennon,Elvis,Tupac,Bob Marley vagy akár Mozart,Debussy,Bach sohasem. A nagyszerű zene örök. Halgasd meg mit mind maga Michael! : [link]
2015. nov. 14. 20:12
 19/58 anonim ***** válasza:
Igazad van rajta nincs mit gúnyolódni.Ilyenkor azt nem értem hogy nekik még az se számít hogy több mint 300 millió dollárt fordított jótékony célokra.Ez teljesen elhanyagolható?? Vagy az hogy mennyit szenvedett, mennyit bántották holott minden amit kitaláltak róla hazugság!Miért kell pont vele csúfolódni?Nem elég hogy az apja verte,terrorban tartotta, nem volt gyerekkora,két bőrbetegségben is szenvedett,kigúnyolták,megalázták,orrtörése volt,égési sérülést szenvedett,a pletykalapok kikészítették,hülyének nézték,hazugságokat terjesztettek,aztán jöttek a gusztustalan pedofilvádak amik még a dolgok tisztázása után is megbélyegzik?Amik tönkretették amik miatt nem tudott aludni? Nem még most se lehet békén hagyni.
2015. nov. 14. 20:23
 20/58 anonim ***** válasza:
Megnéztem a videót.Igazad van :).És Michaelnek is.♥ Köszönöm tényleg,hogy válaszoltál.Több lett az önbizalmam. :D.Én se nagyon hittem ebben,hogy kiment a divatból,de a körülöttem lévők mind ezt táplálták belém,és valamennyire elhittem.De mostantól komolyan nem törődök többet velük.Nem rabolják tovább az időmet.Mert nem lesz elég időm MJ-t hallgatni. :DD
2015. nov. 14. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!