Van itt más is rajtam kívül még, aki időgépet készít? Többi alant.
Figyelt kérdés
Azért érdekelne, nehogy ütközzenek az érdekeink. Nekem érdekem megszüntetni, semmisé tenni a kommunizmust, ezért is megyek vissza az időben 46-ba...2015. nov. 10. 12:57
1/11 anonim válasza:
Én is építek, de nem haragszom, ha te is. :D
2/11 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de kicsit problémás az elképzelésed. És most nem az időgépre gondolok.
A kommunizmus nem 1946-ban kezdődött (és nem Magyarországon). De még ha csak a magyarországi kommunista diktatúra kialakulását szeretnéd megakadályozni, az sem egy emberes munka.
3/11 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy baromság az egész? Ha sikerül is, akkor egyszerűen csak egy párhuzamos univerzumot "változtatsz" meg, ahol az történt volna mindenképpen, hogy 1946-ban nem történik semmi! Mármint nem semmi, hanem a kommunizmus nem szűnik meg. Tehát te ezen a jelenen nem tudsz változtatni, bármit is csinálsz. Továbbá az idő, mint egy létező dolog nincs, csak fogalomként van, amit mit találtunk ki, mert minket köt, nekünk fontos. :) De próbálkozzál csak, sok sikert! :D
4/11 anonim válasza:
Nekem van egy ötletem.Én is készítek egy időgépet és mint idő utazok elmegyünk egy bizonyos helyre bizonyos időbe és ha ott leszel akkor sikerült az időutazásod.Még rajtad kívül lesz olyan ember aki a jövőből jön és olyan is aki a múltból. Lényeg,hogy azon a helyen és időbe fogunk találkozni és tudni fogjuk,hogy idő utazok vagyunk.
Tehát én vissza megyek az időbe és megmondom,hogy hova gyere. Találkozunk Baján a LIDL-bél a padon 2015 11.09 tegnapra fél 2 -kor.Várlak :)
5/11 anonim válasza:
Én is megpróbálkozom vele. Pl. eltüntetni ezt az ostoba kérdést a tudományból.
6/11 anonim válasza:
Én már megépítettem 2018-ban. Találkozzunk múlthéten és megbeszéljük a többit. :D
7/11 anonim válasza:
Én napi szinten használom a sajátom. Ma is lekéstem a buszom (igaz, ez márcsak másik idősíkban volt) 7-40kor ment el 2 percet "visszatekertem", 8ra már a melóban voltam. Bejelentkeztem utána előre mentem a jövőbe (most már múltnak számít...) 8órát és 20 perce vagyok itthon és fallout 4-ezek. 2048-ban az az aszteroida közel lesz, a szavazáson majd ne az amerikaiakra voksoljatok, mert qvára nem fogják kilőni, de az oroszok ki tudják. 2022-ben amikor a jelenlegi migránsok szavazó jogaikról tárgyalnak menjetek ki minnél többen, mert 2023. augusztus 32-én megszavazzák az iszlám vallást Európában egyedülivé és eltörlik a kereszténységet. Szép napot, akarom mondani a kolléga időutazoknak jó utazást!
8/11 anonim válasza:
Én már hosszú évek óta vesződök vele(2013 óta).Tavaly év végére sikerült alkotnom egy gépezetet,amely többnyire csak a füst okádásra képes,de próbálkozok tovább.Amúgy meg ne változtasd meg a múltat és ilyennel ne poénkodj,mert én azt hittem,hogy végre van rajtam kivűl valaki az országban aki időgépet épít és csak most láttam meg,hogy humor kategória.
10/11 A kérdező kommentje:
8-as: látod, a demokrácia ennyit, ér hülyének nézik a szakembert, "humor" kategóriát aggatnak rá, holott halálkomoly dologról van szó... Na de sebaj, majd én megmutatom a világnak!
2016. jan. 25. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!