Magyarok fogják megalapítani majd a Romulán Birodalmat?
szerintem a lehetséges...
a Magyarok vére által köttetik meg szövetség
és meg fog alakulni az 1000 éves Romulán Birodalom
ami majd szembeszáll a föderációval azaz a korrupt nagytőkések és számtó spekulánsok világával
nekünk kell letenni a Romulán Birodalom alapköveit ebbe teljesen biztos vagyok
de le kell számolni a belső ellenségeinkkel
akik az anti Magyar demagógjukkal bomlasztják a nemzetet!
szélső liberális nézeteket hajtva elősegítik a föderáció világuralmi terveit
de nem győzhetnek!
ja igen a jóslatba az is benne van hogy egy kis közel keleti mesterségesen kikiáltott ország
próbálja utunkat állni alattomos módon
óvakodjunk a fekete szakállas kalapos idegenektől ők a báránybőrbe bújtatott farkas
Sosem fogtok győzni! Add fel lázadó!
2+2=?
Mennyi? Azt mondtam 5!
Éljen a föderáció! Éljen az amerikai birodalom!
Azt mondod "I love Israel?"
Ez az, látod milyen rossz lázadni? Mi hozzuk el a jólétet a világnak, a föderációnak, és New Israelnek. Avagy Magyarországnak! Látod hogy mindenki boldog és gazdag? Mi? Hogy nézzek el egy vidéki faluba?
Még mindig nem adod fel, lázadó? Talán a patkányok jobb belátásra térítenek. Kiengedem őket, ők enni fognak belőled. Feladod? Ezt már szeretem! Mondd ki: Éljen a föderáció! Éljen az amerikai birodalom!
Ez az. Öljétek meg!
ez most vicc vagy komoly?
viccnek durva lenne. szerintem kezeltessétek magatok :D
Menj el könyvtárba,olvass szépirodalmat,vagy barkácsolj valami szépet anyunak...
Hasznosabban töltenéd a szabadidődet,mit amikor a az 1000 éves Rumulán Birodalom feltámasztásán gondolkodsz.
Olvasd el Mikszáthtól a Rokonokat,nézd meg,hogy változott-e azóta a magyar politika,gondolkodj el miért nem.
Mert a magyar embernek nem kell birodalom,csak akkor,ha abból zsíros haszna van.És a haszon fontosabb...,nem tudunk megváltozni,ne álmodozzz.
"Látod hogy mindenki boldog és gazdag? Mi? Hogy nézzek el egy vidéki faluba? "
nyugi én is ugyan azon a véleményen vagyok mint ti
ez egy provokatív ironikus kérdés
a sok idióta akik úgy védik a kizsákmányoló nagytőkéseket mint ha az életük múlna rajta
kicsit válasz arra a kérdésre hogy
"a jobbikot démonok irányítják?"
gondoltam ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni...
"Mert a magyar embernek nem kell birodalom,csak akkor,ha abból zsíros haszna van.És a haszon fontosabb...,nem tudunk megváltozni,ne álmodozzz."
és az ilyeneknek szól a kérdés akik csak a haszon csak a profit után nyomulnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!