Azért ezt mégis hogy gondoltad kicsim?
Figyelt kérdés
így letámadsz és még azt sem engeded hogy levegőhöz jussak:D hmmm vigyázz így egyszer meg fogsz ölni:D tudod hogy imádlak cicám?...nagyon nagyon szeretlek :)2010. márc. 15. 21:03
1/9 anonim válasza:
Ne haragudj!Nem gondoltam komolyan.
3/9 anonim válasza:
Jézusom végig sem gondoltam mit csinálok .
de azért remélem tudod h szeretlek :$
4/9 anonim válasza:
ne haragudj..csak ugy megkivántalak :$ :P
6/9 anonim válasza:
Ó cseresznyéspitééém én is nagyon szeretlek és bocsika!
7/9 anonim válasza:
Én meg már nem szeretlek, megcsaltalak 80 pasival, mind ezerszer jobb nálad! Gyűlöllek, és tudod, miért? Azért, mert nem engeded, hogy kutyusunk legyen! Pedig csak egy aranyos, cuki kis ölebet, mondjuk egy dobermant akartam hazahozni! És te...nem engedted...ennek volt egy éve...azóta több f.szt fogtam, mint kilincset, és eladtam a testem pénzért...összetörtél lelkileg, amikor azt montad, egy doberman nem a tizedik emeleti lakásba való... Egyetlen esélyt adhattál volna... Te disznó, látni se akartlak, a szemem elé ne kerülj többé!
8/9 anonim válasza:
Hát még mi lesz itt, mókuska, fordulj csak meg, és tedd szét a lábad!>:-P
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!