Ti biztonságban vagytok?
Ugye holnap lesz a világvége, és az lenne a kérdésem, hogy biztonságban vagytok? Én már tegnap óta a föld alatti bunkeremben vagyok. Ezenkívül egészen jól haladok az állattenyésztéssel és a növénytermesztéssel is. Ti ezeken az alap dolgokon kívül csináltok még valamit a túlélés érdekében? Ha a többiek, akik nem gondoskodtak a biztonságukról meghalnak, akkor találkozunk valahol? Össze kellene írni a férfi- nő arányokat :/
U.i.: Valamelyik vállalkozó kedvű ember, aki elraktározott egy pizzériát küldene egyet? (mármint pizzát)
Nálunk már 23.-án megvolt a világvége és nem éltük túl, pedig itt is volt fölalatti bunker + évekre való étel-ital eltárolva.
De szorítok neked, hátha te túléled.
1-es Sajnálom :'( én próbálok megtenni mindent a túlélés érdekében.
2-es, mehetek hozzátok? Majd építek egy alagutat a két bunker közé. Naaaaa, légyszi
Hat hogy oszinte legyek en mar 10 eve kikoltoztem a Marsra.
Letrehoztam egy 3 km2-es letesitmenyt. Van itt minden ami nekem kell. En elek itt es 10 szexrabszolgammes kb 50 ssolga akik ellatnak engem.
Ket szabaly van: mindenkinek mindig meztelennek kell lennie, es mindenkinek teljesitenie kell amit en kovetelek akarmi is legyen az barmikor.
Na es hogy honnan van wi-fim? Hat az Eiffel torony alatt talalhato egy bazi nagy router es a torony az antenna. Az sugarozza nekem a wi-fit. De 2 ora mulva keszen lesz a sajat 5G-s internetem itt a marson igy nem kell ratok szamitanom..
4-es: Ezen én is gondolkoztam, csak hát elég macerás az egész.
És egyszer a szexrabszolgák is megöregszenek, és akkor hogyan hozatsz újakat?
Én már a Holdról figyelem a Földet. :D
Jól jött az a titkos Hold bázis, amit a földönkívüli haveroktól kaptam:D
#4 vagyok:
A marson 3.1415-szor lassabban telik az ido mint a foldon. Hozattam par tudost es nemsokara kifejlesztik az oregedes elleninszert.
Ugyhogy senki sem fog megoeregedni, sem en sem a szexrabszolgak soha. Ja es mindet ivartalanitottal igy nem kell pirula, gumi es havijuk sincs tobbe(ezert imadnak engem...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!