Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ti biztonságban vagytok?

Ti biztonságban vagytok?

Figyelt kérdés

Ugye holnap lesz a világvége, és az lenne a kérdésem, hogy biztonságban vagytok? Én már tegnap óta a föld alatti bunkeremben vagyok. Ezenkívül egészen jól haladok az állattenyésztéssel és a növénytermesztéssel is. Ti ezeken az alap dolgokon kívül csináltok még valamit a túlélés érdekében? Ha a többiek, akik nem gondoskodtak a biztonságukról meghalnak, akkor találkozunk valahol? Össze kellene írni a férfi- nő arányokat :/

U.i.: Valamelyik vállalkozó kedvű ember, aki elraktározott egy pizzériát küldene egyet? (mármint pizzát)

2015. szept. 25. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nálunk már 23.-án megvolt a világvége és nem éltük túl, pedig itt is volt fölalatti bunker + évekre való étel-ital eltárolva.

De szorítok neked, hátha te túléled.

2015. szept. 25. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze.. Ha csak ennyim lenne állatok és növények, nem látnám értelmét lemenni a bunkerba.. Először is vinnék magammal egy csomó embert, hogy társaság legyen, vinnék fiúkat, lányokat, így a faj is fennmarad, ezen kívül vinnék néhány dolgot amikkel tudjuk szórakoztatni magunkat, néhány olyat is amivel az adrenalint szintet meg tudjuk emelni.. Próbálnám kialakítani hogy egy erős csapatszellem legyen az emberek között, kőkemény összetartás mindig.:D
2015. szept. 25. 16:18
 3/11 A kérdező kommentje:

1-es Sajnálom :'( én próbálok megtenni mindent a túlélés érdekében.

2-es, mehetek hozzátok? Majd építek egy alagutat a két bunker közé. Naaaaa, légyszi

2015. szept. 25. 16:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Hat hogy oszinte legyek en mar 10 eve kikoltoztem a Marsra.

Letrehoztam egy 3 km2-es letesitmenyt. Van itt minden ami nekem kell. En elek itt es 10 szexrabszolgammes kb 50 ssolga akik ellatnak engem.

Ket szabaly van: mindenkinek mindig meztelennek kell lennie, es mindenkinek teljesitenie kell amit en kovetelek akarmi is legyen az barmikor.

Na es hogy honnan van wi-fim? Hat az Eiffel torony alatt talalhato egy bazi nagy router es a torony az antenna. Az sugarozza nekem a wi-fit. De 2 ora mulva keszen lesz a sajat 5G-s internetem itt a marson igy nem kell ratok szamitanom..

2015. szept. 25. 16:38
 5/11 A kérdező kommentje:

4-es: Ezen én is gondolkoztam, csak hát elég macerás az egész.

És egyszer a szexrabszolgák is megöregszenek, és akkor hogyan hozatsz újakat?

2015. szept. 25. 16:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Vagy ott tenyészted őket?
2015. szept. 25. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Én már a Holdról figyelem a Földet. :D

Jól jött az a titkos Hold bázis, amit a földönkívüli haveroktól kaptam:D

2015. szept. 25. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:

#4 vagyok:

A marson 3.1415-szor lassabban telik az ido mint a foldon. Hozattam par tudost es nemsokara kifejlesztik az oregedes elleninszert.

Ugyhogy senki sem fog megoeregedni, sem en sem a szexrabszolgak soha. Ja es mindet ivartalanitottal igy nem kell pirula, gumi es havijuk sincs tobbe(ezert imadnak engem...).

2015. szept. 25. 19:07
 9/11 fersk ***** válasza:
Én ezt nem értem. Ha túlélők vannak/lesznek, akkor mitől lenne világvége a világvége?
2015. szept. 25. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
a jelenlegi világnak lenne vége, újra őskor lenne, tehát teljesen új világ alakulna ki.. Újra kéne mindent húzni stb stb.
2015. szept. 25. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!