Hány gigabájtos lehet az agyunk?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 11:09
1/20 anonim válasza:
Semennyi. Az emberi agyat nem lehet számítógéppel mérni, mert az emberi agy, és egyáltalán az egész szervezet analóg, míg a számítógép minden ízében digitális.
2/20 anonim válasza:
állítólag 4.000.000.000.000 Gb-ra becsülik a tudósok
3/20 anonim válasza:
az hagyján, de van rajt' usb-csatlakozás?
4/20 anonim válasza:
az enyém sajnos gyakran lefagy, és vírusos leet mert mindig eltünnek az informáciok:D
5/20 anonim válasza:
Én tegnap telepítettem fel a vírusirtót az agyamra.
6/20 A kérdező kommentje:
XD
2010. márc. 15. 18:14
7/20 thommyboy'99 válasza:
olyan kockák vagytok, ne gondolkozzatok ennyit, mert a vélemény nekimegy a procidnak! milyen a winyód? menj orvoshoz, nyisd ki a lemezmeghajtódat, kapsz vírusírtót, nehogy elkapj egy vírust... ez megfelel?
8/20 anonim válasza:
Szerintem ne GB-ban gondolkodj sokkal inkább PB-ben :)(Petabyte) 1024 Terrabyte (1 Terrabyte 1024 GB)
1024 PB > 1024 TB > 1024 GB :D
talán lehet 1024 PB de azt nem tudom hogy már mi xD
bár egyszer le volt írva az értéktáblázat:D
9/20 anonim válasza:
Hát ..... ! Embere válogtatja. Ismertem 1 szőke NŐT, akinek legfeljebb 1 bájtos, ha lehetett, de még emellett rendszeres volt az adatvesztése is...
10/20 anonim válasza:
"Én tegnap telepítettem fel a vírusirtót az agyamra. "
Ezen szakadok XDDDDDDDDDDDD :dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!