Kifejlesztettem az időgépet, hogyan tovább?
Úgy látom, hogy jó ötlet volt az egyelőre szót hibásan írni.
A jelek arra mutatnak, hogy már a 2015-ben is mindig belekötöttek a helyesírási hibába, ha másba nem.
Na megyek vissza 2200-ba, jóéjt!
De most másba is belekötöttek, ha megnézed csak ketten (a 21:46-os és a 22:02-es) kötöttek bele a helyesírásodba. Ott van rögtön az első válaszadó (a 20:33-as), aki a humorodat kritizálja, és a kategória választásodat (mivel eredetileg a Tudományok kategóriába írtad ki a kérdést); a 00:00-s válaszoló arra hívja fel a figyelmedet, hogy amikor szabadalmaztatod majd a találmányod, akkor figyelj oda, hogy ne legyenek gondjaid, ugyanis a fluxuskondenzátoros időgépet már korábban is feltalálták. Valaki (a 21:09-es) a részletek iránt érdeklődik, mert nem szeretne vakon hozzászólni a témához. Hogy őszinte legyek, a 02:12-es választ nem értem, de a többi korábbi válasz teljesen jóindulatúnak tűnik, és válaszol a „hogyan tovább” kérdésedre.
Ebből kifolyólag én nem értem, hogy miért vagy így kiakadva, illetve nem érzem valósnak a legutóbbi (15:25-ös) hozzászólásodban vázolt problémádat.
Köszönöm azokat, akik építő kritikákkal látták el műalkotásomat!
(Sajnálom, akinek nem tetszett, semmi komolyságot nem akartam belevinni, csak egy kicsit figyelni a reakciókat :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!