Írnátok nekem vicces kérdéseket, amiket a Tudakozóban megkérdezhetek? :D
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, h pl.: "Ez itt a tudakozó?", "A 143-as számot hívtam?", "Ez egy kérdés?", "Válaszolna erre a kérdésre?", stb. =)2010. márc. 12. 22:22
1/22 anonim válasza:
inkább menj aludni. ja péntek van,tényleg..anyukád biztos megemgedte hogy tovább nézd egy kicsit a tv-t. -.-
3/22 anonim válasza:
meg tudná adni a tudakozó telefonszámát?
4/22 anonim válasza:
Hívd fel a tudakozót, és kérdezd meg őket. Mivel az összes ilyet hallották már ezer hülyegyerektől, ők tudják a legjobb ötleteket adni neked.
5/22 A kérdező kommentje:
1., ettől nem foglak lepontozni, nem úgy, mint egyesek. =P Ha szerinted hülyeség, ennyi..
2., köszih *.*
3., igazad van..Valszeg azt válaszolná, hogy "kérezd emg anyukádat", mint arra a kérdésre, hogy mi az az iskola?. (Nem én kérdeztem, osztálytársam)
2010. márc. 12. 22:35
6/22 anonim válasza:
"Lesz világvége 2012-ben?"Mert ha lesz akkor minden pénzünket elisszuk...
7/22 anonim válasza:
Még régen mi azt kérdeztük meg, hogy "Merre van a véccee? Mert mingyá be..." valami ehhezhasonló parasztsággal. :D Vicces volt
8/22 anonim válasza:
Én eljátszottam pár éve a norvég királyosat, és a srác tényleg megmondta...:D
9/22 anonim válasza:
a tudakozó drága, hívd a rendőröket.(ez egyértelmű szarkazmus, ne hívd a rendőröket fölöslegesen)vagyis burokoltan arra utalok hogy nőj fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!